Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

30. november 2018
Mere end halvdelen af flygtninge er nu i arbejde
Frederikssund Kommune ligger nu pænt over landsgennemsnittet, når det handler om at få flygtninge og familiesammenførte i arbejde, idet 51% nu er i lønmodtagerbeskæftigelse.
Betjening af en søjleboremaskine. Foto: Frederikssund Kommune.
30. november 2018
Støtte til pårørende til alkoholikere
Foreningen LUFT-Frederikssund og Rusmiddelcenteret Novavi har sammen med Frederikssund Kommune etableret et samarbejde, der skal støtte og hjælpe pårørende til alkoholikere.
30. november 2018
Sådan undgår du influenza
Hvert år dør et stort antal danskere som følge af influenza og endnu flere må holde sygesengen i dagevis. Hvis du ikke er blevet vaccineret, kan du beskytte dig mod smitten ved at følge en række simple råd om god hygiejne.
Termometer viser temperatur på 39,6 grader. Foto: Colourbox.
28. november 2018
Nyt system kan give ventetid
I efteråret tog medarbejderne på ældreområdet et nyt it-system i brug. Indfasningen af systemet betyder, at borgerne kan opleve ventetid i telefonen og lidt længere sagsbehandlingstid end sædvanligt.
Fingre på tastatur. Foto: Kenneth Jensen.
27. november 2018
Vej lukkes ved juletræstænding
Søndag den 2. december bliver Kongensgade i Slangerup lukket for trafik fra kl. 15.00 – 18.30 i forbindelse med tændingen af byens juletræ.
Udendørs juletræ med lys ses mod mørk himmel. Foto: Frederikssund Kommune.
26. november 2018
Nye åbningstider fra 1. januar
Pr. 1. januar 2019 får Frederikssund Kommune ny åbningstid og telefontid. Det betyder, at der fremover på alle hverdage er adgang til selvbetjening ved borger-pc’erne i forhallen på rådhuset i Frederikssund. Til gengæld bliver der færre timer med personlig betjening og telefontid.
Rådhuset i Frederikssund, hovedindgangen. Foto: Steven Rønnenkamp Holst, Frederikssund Kommune.
23. november 2018
Kulturpris går til initiativrig Skuldelevborger
Midt i den hektiske Black Friday shopping blev årets kulturpris uddelt. Den gik til Nanny Kragh Mortensen fra Skuldelev, for hendes ihærdige arbejde med at bringe og formidle kultur til sit lokalområde.
Modtager af kulturprisen , Nanny Kragh Mortensen og formand for Fritids- og Kulturudvalget, Jesper Wittenburg. Foto: Mikala Schachtschabel Tordrup, Frederikssund Kommune