Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

22. december 2017
Vejarbejde på Færgevej skrider fremad
Vejarbejdet på den nordlige del af Færgevej flytter nu over i den modsatte side af vejen. Færgevej er fortsat ensrettet ind mod byen fra J. F. Willumsens Vej - men nu kun til Egernvej.
21. december 2017
Nye aktivitetsområder på skoler
Skolegårdene på tre af Frederikssund Kommunes folkeskoler har fået et løft og er blevet meget sjovere for eleverne at lege i.
Armgang i de nye legeredskaber på Slangerup Skole afd. Byvang. Foto: Frederikssund Kommune.
21. december 2017
Genudbud af den centrale del af Vinge ønskes i 2018
Frederikssund Kommune går ikke videre med forhandlingerne om en endelig aftale om Vinge Centrum. Kommunen ser frem til at kunne genudbyde etableringen af den centrale del af Vinge i 2018 sideløbende med, at den øvrige by udvikles.
20. december 2017
Opbremsning på udvalgte udgifter i 2018
En række omprioriteringer i kommunens budget for 2018 vil tilsammen styrke kassebeholdningen med 99,4 mio. kr. i det kommende år. Det besluttede Byrådet på sit sidste møde i år.
20. december 2017
Kommunens åbningstider til jul og nytår
Administration, affaldsafhentning, genbrugspladser, svømmehal og biblioteker. Kommunen har mange aktiviteter og nogle steder lukker vi mellem jul og nytår. Få overblikket her.
Juletræet i Borgercenteret
15. december 2017
Kassebeholdningen skal styrkes
Byrådet skal på sit møde 20. december tage stilling til en række omprioriteringer i størrelsesordenen 100 mio. kr. i 2018 for at sikre fortsat balance i kommunens budget på baggrund af manglende indtægter i 2017.
12. december 2017
Storslået kinesisk nytårsshow
Søndag den 21. januar 2018 kan borgere i kommunerne Ballerup, Egedal og Frederikssund opleve et storslået kinesisk nytårsshow. Det sker, når dygtige kinesiske dansere og musikere fra ’Jilin Art Troupe’ går på scenen i Baltoppen LIVE.
Borgere i Frederikssund, Egedal og Ballerup Kommuner har mulighed for at komme gratis med til et stort kinesisk nytårsshow i Ballerup den 21, januar 2018.
7. december 2017
Stor interesse for Grøn Plan
Omkring 40 borgere mødte onsdag aften frem til borgermøde på Elværket i Frederikssund for at få indflydelse på drift og udvikling af kommunens grønne områder.
Ca. 40 borgere fra hele kommunen havde sat tre timer af til at medvirke til at udvikle de grønne områder.
6. december 2017
Lad bilen stå hvis du har drukket
I en undersøgelse siger hver tredje, at de kender et familiemedlem, en kollega eller en ven, som de tror eller ved jævnligt kører spritkørsel. Derfor bakker Frederikssund Kommune årets spritkampagne ”Klar til et pust?” op.
Rådet for sikker trafiks spritkampagne 2017