Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for marts 2021

9. april 2021Lokal vaccinationsindsats i Frederikssund Kommune

Frederikssund Kommune og Region Hovedstaden planlægger sammen med praktiserende læger en forstærket vaccinationsindsats, der i første omgang kommer til at bestå af en fremskudt vaccination i Frederikssundhallen den 15. april, hvor op imod 150 af de ældste og mest sårbare borgere i målgruppe 2, 3 og 7 bliver vaccineret. Derudover kommer flere af kommunens praktiserende læger til at vaccinere i deres klinik i næste uge.
Vaccination gives i arm. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

9. april 2021Forbedring af Dalvejen

Byrådet har i januar bevilget 9,8 mio. kr. til forbedringer af Dalvejen i Vinge. Vejen bliver bredere, de skarpe sving bliver blødere og vejen bliver omlagt op mod Deltavej.
Kort der viser Dalvejens fremtidige forløb. Grafik: Frederikssund Kommune.

8. april 2021Nyt lysanlæg indviet

Tennisbanerne ved SIK i Slangerup kan nu bruges også i de mørke timer. Et nyt lysanlæg ved banerne er netop blevet indviet.
Lysanlægget er nu tændt ved tennisbanerne ved SIK. Fra venstre ses  borgmester John Schmidt Andersen (V), formand for Fritids- og Kulturudvalget Jesper Wittenburg samt formanden for tennisklubben Claus Mahler. Foto: Frederikssund Kommune.

30. marts 2021Behov for mere politi i Frederikssund Kommune

Borgmester John Schmidt Andersen har sendt et åbent brev til ledelsen i Nordsjællands Politi. Heri opfordrer han til øget tilstedeværelse af politiet i Frederikssund Kommune.
Borgmester John Schmidt Andersen. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

29. marts 2021Byggegrund tæt på S-toget lokkede

De sidste byggegrunde til parcelhuse i Deltakvarteret er nu solgt. En af køberne valgte grunden i Vinge af mange årsager, men især nærheden til S-toget lokkede.
Tom byggegrund med solgt-skilt i forgrunden. Foto: Frederikssund Kommune.

29. marts 2021Fuld gang i test og vaccinationer

Den seneste uge har smitten i Frederikssund Kommune taget et nøk opad. Samtidig bliver der testet og vaccineret på livet løs. Se ugens coronastatus her.
Vaccination gives i arm. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

26. marts 2021Vingebyggeri endeligt godkendt

På Byrådets møde den 24. marts blev den endelige godkendelse givet til 198 almene boliger i Vinge. Byggeriet kan dermed begynde efter påske.
Visualisering af almene boliger i Vinge. Visualisering: Mangor og Nagel.

26. marts 2021154 cykel p-pladser ved Vinge Station

I takt med den stigende boligudbygning i Vinge bliver der nu også etableret cykelparkeringspladser på Vinge Station. Det besluttede Byrådet på sit møde den 24. marts 2021.
Vinge Station. Foto: Frederikssund Kommune.