Frederikssund Kommunes logo
29. februar 2024

Ny erfaren chef til Frederikssund Kommune

Anna Gantriis bliver den nye centerchef i Center for Politik og HR den 1. april 2024.

Anna Gantriis var i 10 år HR- og sekretariatschef i Roskilde Kommune. Her var hun - som en del af koncernledelsen - ansvarlig for en lang række tværgående faglige og administrative opgaver, både inden for HR, kommunikation, organisationsudvikling, politiske dagsordener, valghandlinger og nævnsbetjening mv.

Siden 2019 har hun været ansat som kontorchef i Udenrigsministeriets Koncern HR som leder for ca. 60 medarbejdere. Som ansvarlig for HR i ministeriet har hun blandt meget andet også medvirket ved udarbejdelsen af en lang række nye initiativer og policy, og har stor erfaring med arbejdet i centraladministrationen.

Det er således en meget erfaren leder, der skal overtage ansvaret for Frederikssund Kommunes Center for Politik og HR. Og Anna Gantriis glæder sig til at komme i gang:

- Jeg er meget motiveret af at skulle stå i spidsen for et tværgående center, der dels har specialister på egne fagområder, men også favner bredt ud i den kommunale organisation. Jeg glæder mig til samarbejdet med medarbejdere, lederkolleger og byrådsmedlemmer. Og jeg ser frem til at have ansvaret for centerets daglige drift og dertil også at være med til at drive tværgående udviklingstiltag som f.eks. Sammen om Frederikssund i en kommune i rivende udvikling, siger Anna Gantriis.

Kommunaldirektør Torben Kjærgaard – der har været formand for ansættelsesudvalget – glæder sig til at byde Anna Gantriis velkommen:

- Det bliver rigtig godt at få Anna Gantriis med på holdet. Med hendes stærke faglige profil er jeg overbevist om, at vi får en sikker hånd på rattet i et tværgående center, der servicerer blandt andre Byrådet og de politiske udvalg. Samtidig har Anna et stærkt blik både for det strategiske og for den udviklingsorienterede ledelse, hvilket vil styrke os yderligere i realiseringen af vores udviklingsstrategi Sammen om Frederikssund. Anna er valgt som den bedste kandidat ud fra et stærkt ansøgerfelt og vil blive et stort aktiv for organisationen, siger kommunaldirektøren.

Center for Politik og HR består af to afdelinger – Politik og Jura samt HR og Strategi – og har i alt 23 medarbejdere.

Anna Gantriis. Privatfoto.Anna Gantriis.

Privatfoto.