Frederikssund Kommunes logo
29. april 2024

Nu kan du brevstemme til EU-valget

Der holdes valg til Europa-Parlamentet søndag den 9. juni 2024. Her skal Danmark vælge 15 ud af Europa-Parlamentets 720 medlemmer. Vælgere vil modtage deres valgkort ca. fem dage før valget, og på valgdagen kan man afgive sin stemme mellem kl. 9.00 og 20.00.

Brevstem allerede nu

Fra den 29. april er det muligt at brevstemme til EU-valget. Hvis du ønsker at brevstemme, skal du blot medbringe gyldig legitimation i form af kørekort, sundhedskort, pas eller lign. Du kan altså godt brevstemme, før du modtager dit valgkort.

Her kan du brevstemme

Borgercenteret

Borgercenteret, Torvet 2 i Frederikssund
I Borgercenteret kan du brevstemme i den betjente åbningstid fra mandag den 29. april til torsdag den 6. juni.

Bibliotekerne

På biblioteket i Frederikssund kan du brevstemme i den betjente åbningstid fra tirsdag den 21. maj til og med tirsdag den 4. juni.

På bibliotekerne i Skibby, Jægerspris og Slangerup kan du brevstemme i den betjente åbningstid fra onsdag den 22. maj frem til og med mandag den 3. juni. 

Se åbningstider for Borgercenteret og bibliotekerne på vores hjemmeside.

Hjælpemidler til stemmeafgivning

For synshandicappede er der mulighed for at bruge forskellige hjælpemidler – både på valgdagen, men også ved afgivelse af brevstemme. Læs mere om dette på vores side om hjælpemidler ved valget.

Mere om valget

Hvis du vil vide mere om f.eks. muligheden for at blive overflyttet til et andet valgsted, muligheden for at stemme i hjemmet, kørsel til valgstedet eller andet vedrørende EU-valget, så finder du det hele på vores valgside.