Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

Viser 21-30 ud af 25 nyheder fra april 2021

12. april 2021Rigtig mange bliver testet

Med den gradvise genåbning af samfundet er der rigtig mange borgere, der lader sig teste. Heldigvis lader det stil, at smitteniveauet lige nu er stabiliseret.
Udsnit af smittekort med tal for Frederikssund Kommune.

9. april 2021Lokal vaccinationsindsats i Frederikssund Kommune

Frederikssund Kommune og Region Hovedstaden planlægger sammen med praktiserende læger en forstærket vaccinationsindsats, der i første omgang kommer til at bestå af en fremskudt vaccination i Frederikssundhallen den 15. april, hvor op imod 150 af de ældste og mest sårbare borgere i målgruppe 2, 3 og 7 bliver vaccineret. Derudover kommer flere af kommunens praktiserende læger til at vaccinere i deres klinik i næste uge.
Vaccination gives i arm. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

9. april 2021Forbedring af Dalvejen

Byrådet har i januar bevilget 9,8 mio. kr. til forbedringer af Dalvejen i Vinge. Vejen bliver bredere, de skarpe sving bliver blødere og vejen bliver omlagt op mod Deltavej.
Kort der viser Dalvejens fremtidige forløb. Grafik: Frederikssund Kommune.

8. april 2021Nyt lysanlæg indviet

Tennisbanerne ved SIK i Slangerup kan nu bruges også i de mørke timer. Et nyt lysanlæg ved banerne er netop blevet indviet.
Lysanlægget er nu tændt ved tennisbanerne ved SIK. Fra venstre ses  borgmester John Schmidt Andersen (V), formand for Fritids- og Kulturudvalget Jesper Wittenburg samt formanden for tennisklubben Claus Mahler. Foto: Frederikssund Kommune.