Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

Viser 1-10 ud af 26 nyheder fra april 2021

29. april 2021Frederikssund Kommune med i naturkonkurrence

Frederikssund Kommune tilmelder sig nu den landsdækkende konkurrence ”Danmarks vildeste kommune” udskrevet af Miljøministeriet. Det blev besluttet på byrådsmødet onsdag den 28. april.
Vilde blomster i vejgrøft i Vinge. Foto: Frederikssund Kommune.

29. april 2021Svømmehal nomineret til Årets Idrætsbyggeri

Den nye svømmehal i Frederikssund er nomineret til Årets Idrætsbyggeri 2021. Det er svømmehallens flotte bygning og placering, der er med til at nominere den til prisen sammen med fire andre nye idrætsbygninger i Danmark.
Det store bassin i den nye svømmehal i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

29. april 2021Større overskud end ventet

Byrådet har netop sendt kommunens årsregnskab for 2020 til revisionen. Regnskabet viser et overskud på 147 mio. kr., hvilket er godt 165 mio. kr. større end forventet. Kommunens kassebeholdning er steget gennem hele 2020, og var ved udgangen af året på 267,9 mio. kr. Regnskabet for 2020 viser dermed en sund og robust økonomi.
Frederikssund rådhus hovedindgang. Foto: Frederikssund Kommune.

26. april 2021Ny overdækning indviet

Frederikssund Tennisklub fik i 2020 bevilget penge fra Fritids- og Kulturudvalget til at etablere en overdækning ved deres klubhus på Kalvøen. Overdækningen blev indviet søndag den 25. april.
Snoren klippes til den nye overdækning. Fra venstre: formanden for Fritids- og Kulturudvalget Jesper Wittenburg, formanden for Frederikssund Tennisklub, Jesper Friese og borgmester John Schmidt Andersen. Foto: Frederikssund Tennisklub.

26. april 2021Genåbning fyldte i uge 16

Smittetallet er fortsat lavt, men er dog steget lidt i den forgangne uge. Ugen har også budt på genåbning af kultur- og fritidslivet. Få en coronastatus for uge 16.
Pige med fløjte. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

23. april 2021Tættere dialog med erhvervslivet

I den seneste tid har en række større virksomheder i kommunen haft besøg af kommunens ledelse. Formålet er at skabe en tættere dialog og et styrket samarbejde mellem kommunen og det lokale erhvervsliv. Besøgsrækken fortsætter og vil også komme til at omfatte detailhandlen og mindre virksomheder.
Fra venstre ses Centerchef for Job og Rådgivning Amalie Liljetoft Pedersen, adm. dir. i Croda Peter Tygesen, borgmester John Schmidt Andersen og kommunaldirektør Torben Kjærgaard foran indgangen til Croda Danmark. Foto: Frederikssund Kommune.

23. april 2021Græsslåning af vejrabatter

Som lodsejer langs kommunens veje har du mulighed for at anmode om slåning af rabatten helt til skel, hvis du har bestemte afgrøder på din jord.

23. april 2021Puljemidler har løftet Børnehuset Skuldshøj

Børnehuset Skuldshøj fik i 2018 puljemidler fra Socialstyrelsen til flere pædagoger. Det har været med til at lave et kvalitetsløft af børnehuset til stor gavn for børnenes udvikling, læring og trivsel.
Børnehænder der leger med perler og perleplader. Foto: Frederikssund Kommune.

22. april 202124 nye statsborgere

Frederikssund Kommune har afholdt sin anden grundlovsceremoni nogensinde. I alt 24 nye statsborgere mødte op fordelt på syv små ceremonier, så der ikke var for mange samlet ad gangen.
Flag og blomsterbed ved grundlovsceremoni. Foto: Frederikssund Kommune.