Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

Viser 1-10 ud af 19 nyheder fra januar 2021

29. januar 2021Undersøgelse af drikkevandet

Novafos har lavet en screening af drikkevandet i blandt andet Frederikssund Kommune. På tre vandværker er der fundet spor af stoffet TFA. Styrelsen for patientsikkerhed vurderer, at koncentrationerne er så små, at der ikke er nogen sundhedsrisiko.

29. januar 2021Godt nyt for færdiggørelse af motorvej

Borgmestrene i Frederikssund, Egedal og Ballerup glæder sig over den nye VVM-undersøgelse for færdiggørelse af Frederikssundmotorvejen, som Vejdirektoratet netop har offentliggjort. Motorvejen er billigere at anlægge end ventet og giver stor samfundsøkonomisk forrentning.
Slutningen af Frederikssundmotorvejen. Foto fra videoen #halveløsninger

27. januar 2021Testcenter øger åbningstiden

Region Hovedstadens testcenter på Lundevej 11 i Frederikssund øger nu åbningstiden fra 6 til 12 timer fire dage om ugen. Der skal stadig bestilles tid til test, inden man møder frem.
Testcenteret på Lundevej 11 i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

27. januar 2021Fejl vedrørende sygedagpenge

Modtagere af sygedagpenge har ved udgangen af januar måned modtaget en fejlbehæftet udbetalingsspecifikation. Dog vil det korrekte beløb være til rådighed den 28. januar.
Fingre på tastatur. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

26. januar 2021Omstillingspulje til erhvervslivet

Den nationale omstillingspulje giver mulighed for tilskud til virksomheder, som har behov for at tilpasse og omstille forretningen i lyset af Covid-19-krisen. 2. ansøgningsrunde åbner den 29. januar.
Tjenere serverer mad på en restaurant. Foto: Erhvervshus Hovestaden.

25. januar 2021Smitten falder fortsat

I de seneste syv dage er der konstateret 44 smittede med Covid-19 i Frederikssund Kommune. Dermed er incidensen nu under 100 pr. 100.000 indbyggere. Læs ugens coronastatus.
Medarbejderne på testcenteret på Lundevej i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

15. januar 2021Smittetallet er dalende

Smittetallet for Frederikssund Kommune falder stille og roligt. Det er dog stadig vigtigt at passe på sig selv og hinanden, så smittetallet ikke begynder at stige igen.
Hænder iført blå handsker håndterer rør med coronaprøve i. Foto: Frederikssund Kommune.