Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

Viser 21-30 ud af 24 nyheder fra september 2020

5. september 2020Nyt mindesmærke afsløret ved Flagdagen

Lørdag den 5. september markerede Frederikssund Kommune den nationale flagdag for Danmarks udsendte og veteraner. Her blev der afsløret et nyt mindesmærke for danske veteraner på Torvet i Frederikssund.
Michael Kjær og borgmester John Schmidt Andersen giver en "coronahilsen" efter afsløringen af det nye mindesmærke. Foto: Frederikssund Kommune.

4. september 2020Vejarbejder i Slangerup vil påvirke trafikken

Der skal lægges ny asfalt på Brobæksgade og Stationsvej i Slangerup. Arbejdet bliver udført i ugerne 37 og 38 og vil påvirke trafikken. Også i krydset Roskildevej/Møllevangen vil der være vejarbejde i den kommende tid.
Brobæksgade i Slangerup. Foto: Frederikssund Kommune, Steven Rønnenkamp Holst.

2. september 2020Borgermøde om budget 2021

Forslaget til budget 2021 er i offentlig høring frem til den 20. september. Som en del af høringen bliver der holdt borgermøde den 15. september. Læs mere og tilmeld dig her.
I 2019 blev borgermødet om budget 2020 holdt i mødelokalet i Frederikssundhallen. Foto: Frederikssund Kommune, Steven Rønnenkamp Holst.

1. september 2020Parkteatret bliver egnsteater

Slots- og Kulturstyrelsen har sagt ja til, at Parkteatret de næste fire år kan kalde sig et egnsteater. Dermed kan borgere i Frederikssund Kommune se frem til endnu mere teater, der sætter fokus på de lokale historier.
Indgangsparti til Parkteatret. Foto: Frederikssund Kommune