Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

Viser 11-20 ud af 24 nyheder fra september 2020

14. september 2020Bedre information om pleje af grønne områder

På kommunens hjemmeside kan man nu finde endnu bedre information om kommunens drift og pleje af de grønne områder - herunder også beskrivelser af serviceniveauet.
Digitalt kort over Frederikssund Kommune. Foto: Frederikssund Kommune.

14. september 2020Giv naturen en hånd

Danmarks Naturfredningsforening arrangerer i samarbejde med Frederikssund Kommune affaldsindsamling lørdag den 19. september, hvor du kan være med til at befri naturen for affald.
Affald puttes i plasticsæk. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

11. september 2020Elever løser udfordringer om fremtidens arbejdsmarked

Fredag den 11. september var en alt andet end normal skoledag for eleverne på Slangerup Skole afd. Kingo. Dagen stod i fremtidens arbejdsmarkeds tegn med rigtige udfordringer fra det arbejdsmarked, eleverne en dag selv skal være en del af.
Skærmbillede af livestreamingen, som efterfølgende stadig kan ses på nettet. Foto: Frederikssund Kommune.

11. september 2020Pulje til lokale anlægsprojekter

Du kan nu søge Frederikssund Kommunes pulje til støtte for etableringen af lokale anlægsprojekter. Puljen har eksisteret i 2019 og 2020 og sidste ansøgningsfrist er den 1. november.
Gravemaskine på mark. Foto: Frederikssund Kommune.

11. september 2020Covid-19 støttepulje for foreninger

Folkeoplysningsudvalget har oprettet en pulje for godkendte folkeoplysende foreninger, hvor de kan søge om tilskud, hvis de er er økonomisk trængt på grund af Covid-19 situationen.

10. september 2020Elever sendt hjem fra skole

En 2. klasse fra Jægerspris Skole måtte torsdag den 10. september sendes hjem fra skole, da klassens lærer var testet positiv for COVID-19.
Elev ved bord i klasseværelse. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

9. september 2020Vinder i fotokonkurrence fundet

I juli og august har Frederikssund Kommune afholdt en fotokonkurrence. Onsdag den 9. september blev vinderbilledet så kåret.
Vinderen af fotokonkurrencen, Malene Bloch-Bjerringgaard modtager en kurv med lokale varer fra formanden for Udvalget for By og Land, Hans Andersen (V). Foto: Frederikssund Kommune, Steven Rønnenkamp Holst.

7. september 2020Nyt behandlingstilbud til børn og unge

Børn og unge, der er vokset op i familier med alkohol- eller stofproblemer kan nu få gratis hjælp hos Novavi, der netop har åbnet en ny afdeling i Frederikssund.
Ung kvinde samtaler med behandler. Foto: Novavi.