Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

Viser 1-10 ud af 20 nyheder fra maj 2020

29. maj 2020Styrket indsats for lokale turisterhverv

En halv million kroner bliver nu afsat til initiativer, der skal styrke de lokale turisterhverv, som er økonomisk trængt på grund af coronakrisen. Det besluttede Byrådet onsdag den 27. maj 2020.
Turister på Kulhuse Strand.  Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

29. maj 2020Nye p-pladser til autocampere

I Frederikssund Kommune er der nu oprettet fire pladser specielt til parkering af autocampere. Pladserne er beregnet til kortere ophold og er dermed ikke til egentlig campering.
Autocamperskilt med fjorden i baggrunden. Foto: Frederikssund Kommune.

28. maj 2020Flere investeringer fremrykkes

På Byrådets møde onsdag den 27. maj blev det besluttet at fremrykke yderligere anlægsinvesteringer for godt 35 mio. kr.
Fodboldspiller på kunstgræsbane. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

28. maj 2020Ny turistorganisation bliver en realitet

Turismesamarbejdet mellem Lejre, Roskilde og Frederikssund Kommuner skal fra 2021 varetages af en tværkommunal organisation med navnet VisitFjordlandet. Det besluttede et flertal i Byrådet på mødet onsdag den 27. maj.
Færgelunden med skibet i haven. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

27. maj 2020Farverig dag i Toftelund

Der var fuld fart på farverne, da de store børn i Børnehuset Toftelund fik besøg af en rigtig maler, som led i deres arbejde med projekt Lydbyen.
Farver blandet på en paptallerken. Foto: Frederikssund Kommune.

26. maj 2020Musikskolen er klar til at genåbne

Frederikssund Musikskole kan igen undervise eleverne ansigt til ansigt fra den 27. maj 2020. Det bliver, som med alt andet for tiden, med særlige restriktioner og masser af håndsprit, men musikken får igen lov at fylde lokalerne.
Poser med håndsprit, vådservietter, plakater med mere er klar til at blive udleveret til musikskolens lærere. Foto: Birgitte Andersen, Frederikssund Kommune.

22. maj 2020Spændende lokale Coronafortællinger

ROMU er i fuld gang med at indsamle lokale fortællinger, som kan fortælle eftertiden om Coronakrisen. Historierne der foreløbig er kommet ind, fortæller om både sammenhold og opfindsomhed i en svær tid.
Håndsprit på skrivebord med iPad og papirnotater. Foto: Kenneth Jensen.

18. maj 2020Byggegrunde i Vinge nu i udbud

Frederikssund Kommune udbyder nu tre storparceller i byudviklingsprojektet Vinge til investorer og projektudviklere. Bebyggelse skal opføres med DGNB-certificering for bæredygtighed.
Vinges byskilt set mod blå himmel. Foto: Frederikssund Kommune.

16. maj 2020Bibliotekerne åbner for udlån

Sprit, handsker og skiltning står klar til at modtage de læseglade borgere, der fra mandag den 18. maj kan begynde at besøge bibliotekerne igen. Det bliver ikke lange besøg, men kun for at låne eller aflevere materialer.
Håndsprit, handsker og skilt med retningslinjer ved udlånscomputerne på biblioteket i Frederikssund.

15. maj 2020Igen muligt at besøge de ældre

Efter i månedsvis at have holdt kontakt med de ældre via telefon eller på afstand gennem et vindue, så er det nu muligt at bestille tid til et besøg hos de ældre på omsorgscentrene.
Dørene er åbne til havestuen, som bliver besøgszone, på omsorgscenter De Tre Ege i Jægerspris. Foto: Frederikssund Kommune.