Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

Viser 11-20 ud af 55 nyheder fra marts 2020

27. marts 2020Særligt fokus på børn i udsatte positioner

Langt de fleste børn og unge og deres familier håndterer de vilkår, der er under Coronaepidemien uden større problemer. Men for nogle giver nedlukningen og den ændrede hverdag særlige udfordringer.
Pige holder i hånd med forældre. Foto: Frederikssund Kommune

26. marts 2020Ændrede afgange på busser og lokaltog

Fra mandag den 30. marts laver Movia visse ændringer i køreplanerne for busser og lokaltog. Se hvad det kommer til at betyde i Frederikssund Kommune.
Gul bus holder ved stoppested med døren åben. Foto: Kenneth Jensen.

26. marts 2020Nødpasning udvides

På baggrund af regeringen forlængelse af lukningen af dagtilbud og skoler indfører Frederikssund Kommune nu udvidet nødpasning. Dermed kan man få passet sit barn både om natten og i påskedagene.

25. marts 2020Medarbejdere lægger sig i selen

Borgmester John Schmidt Andersen og kommunaldirektør Torben Kjærgaard sender her en anerkendende hilsen og tak til kommunens ansatte.
Borgmester John Schmidt Andersen (tv) og kommunaldirektør Torben Kjærgaard. Foto: Frederikssund Kommune.

25. marts 2020Hallo! Min kat er død…

Frederikssund Kommunes callcenter arbejder som normalt under coronakrisen. På en almindelig hverdag ringer omkring 3-400 borgerne med spørgsmål om alt fra sygedagpenge til TV-serier.
Helene Garly på arbejde i callcenteret med headset foran sin pc. Foto: Frederikssund Kommune.

24. marts 2020Frederikssund Bibliotekerne arbejder hjemmefra

De ansatte på Frederikssund Bibliotekerne har måttet tænke kreativt, siden bibliotekerne lukkede midlertidigt fredag d. 13. marts og medarbejderne skulle arbejde hjemmefra.
Hjemmearbejdsplads for både børn og voksne. Foto: Privatfoto

24. marts 2020Udfordrende men lærerig skolegang

Mens skolerne er lukkede skal undervisningen foregå digitalt. Det er både anderledes og udfordrende, men bestemt ikke mindre lærerigt eller kedeligt lyder en statusrapport fra Fjordlandsskolen afd, Skibby.
Lærer Morten Olsen fra Fjordlandsskolen afd. Skibby sidder hjemme ved sin pc i gang med fjernundervisning af sine elever. Privatfoto.

23. marts 2020Stor tilfredshed med Rådgivningshuset

Brugerne af Frederikssund Kommunes Rådgivningshus er meget tilfredse med tilbuddet viser en brugertilfredshedsundersøgelse, som Frederikssund Kommune har foretaget.
Rådgivningshusets medarbejdere poserer foran husets facade. Foto: Kenneth Jensen.

23. marts 2020Frivillige klar til at hjælpe isolerede

Røde Kors har samlet en stor mængde frivillige, som står klar til at hjælpe borgere, der er blevet isolerede på grund af sygdom eller risikoen for smitte med corona.
To kvinder i samtale. Foto: Kenneth Jensen