Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

Viser 1-10 ud af 17 nyheder fra oktober 2020

30. oktober 2020Omstillingspulje til erhvervslivet

En ny national pulje giver nu mulighed for tilskud til virksomheder, som har behov for at tilpasse og omstille forretningen i lyset af Covid-19-krisen. Puljen åbner for ansøgninger den 30. oktober.
Grafik, der viser støttemuligheder efter virksomhedsstørrelse. Grafik: Erhvervshus Hovedstaden.

29. oktober 2020Ny bibliotekschef begynder 15. november

Bibliotekerne i Frederikssund Kommune kan snart byde velkommen til den nye bibliotekschef. Det bliver 54-årige Mette Jonstrup, der har stor erfaring med kulturlivet og biblioteksverdenen fra tidligere stillinger.
Indgangen til biblioteket i Jægerspris. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

28. oktober 2020Handling bag Erhvervs- og Vækstpolitikken

Vækstudvalget har vedtaget en handleplan for Erhvervs- og Vækstpolitikken, der rummer en lang række indsatser, som er baseret på de temaer, politikken indeholder. Dermed er der nu lagt en køreplan for hvordan Erhvervs- og Vækstpolitikkens målsætninger skal indfries.
Metalarbejder svejser iført svejsebriller. Foto: Frederikssund Kommune.

26. oktober 2020Unge fra Campus kan få plads i ungdomsboliger

Fremover får Campus Frederikssund mulighed for at indstille unge, som passer i målgruppen, til Ungdomsboligerne på Birkevænget i Frederikssund, såfremt der er ledige lejemål. Det besluttede Økonomiudvalget på sit møde onsdag den 22. oktober.
Ungdomsboligerne på Birkevænget i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

22. oktober 2020Viden om demens - kursus for pårørende

Nu er der igen mulighed for at deltage i det tværkommunale kursus i viden om demens. Her får du viden om, hvordan du tackler de mange problemstillinger en familie bliver ramt af, når de er pårørende til en person der er demensramt.
To hænder rækker ud efter hinanden. Foto: Colourbox.

21. oktober 2020Gamle film skal vække minder hos demente

Omsorgscenter Pedershave i Frederikssund deltager i pilotprojektet Erindringsbio, hvor gamle filmklip skal være med til at styrke livslyst og samtale blandt demente.
Aktivitetsmedarbejder Eva Britt Larsen Blytmann (i midten) viser historiske film på en tablet til Jytte og Rita på omsorgscenteret Pedershave. Eva ser frem til at tage 'Erindringsbio' i brug til november. Foto: Sara Prahl Larsen.

9. oktober 2020Julehjælp

Traditionen tro uddeler Røde Kors og Lions Club julekurve til værdigt trængende familier bosiddende i Frederikssund Kommune. Ansøgningsfristen er den 15. november.
Juletræet i snevejr på Torvet i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

8. oktober 2020Ingen yderligere smittede på Nordhøj 2

Beboerne på Nordhøj 2 er nu blevet testet for COVID-19, og resultatet er, at der ikke er flere smittede end de to, der allerede var kendskab til. Derfor skal beboerne ikke længere selvisolere sig.

8. oktober 2020Aktivitetsbånd anlægges nu i Jægerspris

Mandag den 5. oktober tog entreprenøren første spadestik til et aktivitetsbånd mellem de to skolematrikler i Jægerspris, som bliver et spændende nyt bevægelsesområde for borgerne i byen.
Visualisering af aktivitetsbåndet mellem skolerne i Jægerspris. Illustration: Elkjær + Ebbeskov Arkitekter ApS.