Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

Viser 11-20 ud af 21 nyheder fra januar 2020

14. januar 2020Dans for demensramte

Der inviteres til dans i Palmehaven på Tolleruphøj for alle demensramte og deres pårørende.
Dans for demensramte. Foto: Colourbox.

14. januar 2020Farverig kinesisk nytårsfejring

En række dygtige kinesiske dansere og akrobater gav borgere fra Ballerup, Egedal og Frederikssund en farverig nytårsoplevelse mandag aften.
Kinesisk nytårsshow 2020 i Baltoppen. Foto: Lars Dalby.

13. januar 2020Fornyet partnerskabsaftale om uddannelse

På Byrådets møde den 18. december 2019 blev en fornyet partnerskabsaftale mellem kommunen, Dansk Byggeri og erhvervsuddannelserne U/NORD og TEC godkendt. Mandag den 13. januar kunne parterne så formelt underskrive aftalen.
Aftalen er underskrevet. Fra venstre. Tina Steinbrenner, Tove Svejstrup Christensen, John Schmidt Andersen, Jørgen Simonsen og Peter Kyster fra firmaet 3Byg, der lagde lokaler til underskrivelsen. Foto: Frederikssund Kommune.

10. januar 2020Ny kommunal udligningsreform på vej

I første halvår af 2020 forventes det, at regeringen vil forhandle en ny reform om kommunal udligning på plads. Det kan få stor betydning for kommunernes økonomi.
Hovedstadsområdet sender i 2020 ca. 14. mia. kr. til resten af landet. Grafik: Stop Forskelsbehandlingen Nu

9. januar 2020Jægerspris Bibliotek og lokalarkiv flytter

Jægerspris Bibliotek og Lokalhistorisk Arkiv Jægerspris flytter fra Møllevej 25 til Møllevej 100. Den sidste almindelige åbningsdag på Møllevej 25 er fredag den 17. januar kl. 13-16.
Indgangsparti. Illustration RUM Arkitekterne

8. januar 2020Pårørendegrupper for ægtefæller til demensramte

Når et menneske får en demenssygdom påvirker det hele familien. Som ægtefælle til en demensramt, kan der være mange udfordringer og problemstillinger, som du kan opleve at så alene med. Der kan derfor være god støtte at hente i en pårørende gruppe.
Pårørendegruppe. Foto: Colurbox.

8. januar 2020Grønt Danmarkskort

Frederikssund Kommune har foretaget udpegning til Grønt Danmarkskort i december 2019 med Byrådets vedtagelse af et kommuneplantillæg.
Frederikssund Kommune har foretaget sin udpegning til Grønt Danmarkskort i december 2019 med Byrådets vedtagelse af et kommuneplantillæg. Illustration: Frederikssund Kommune.

7. januar 2020Partnerskabsaftale med Dansk Byggeri forlænges

Byrådet har sagt ja tak til at fortsætte samarbejdet med Dansk Byggeri Nordsjælland om at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse i en ny toårig partnerskabsaftale med Dansk Byggeri Nordsjælland, U/NORD og TEC.

6. januar 2020Viden om demens - kursus for pårørende

Frederikssund, Helsingør, Hillerød og Hørsholm tilbyder et tværkommunalt kursus i viden om demens. Her får du viden om, hvordan du håndterer de mange forandringer, og kan være med til at give en bedre hverdag i familien.
Pårørende. Foto: Colourbox.