Frederikssund Kommunes logo
1. oktober 2020

Vejarbejde på Strandstræde i Slangerup

Frederikssund Kommune udfører et anlægsarbejde på Strandstræde fra uge 41 til uge 44 og forberedelser til anlægsarbejdet er begyndt i dag onsdag. 

Arbejdet omfatter, at der anlægges cykelstier i begge sider af vejen fra krydset ved Hestetorvet og frem til krydset ved Hauge Møllevej. Der gøres plads til cykelstierne ved at indsnævre kørebanen og udvide de eksisterende fortovsarealer, så de kommer til at fungere som delte stier med plads til både fodgængere og cyklister adskilt fra den kørende trafik. De delte stier bliver i asfalt, og en hvid stribe vil adskille, hvor cyklister og gående skal færdes.

I krydset ved Hauge Møllevej/Slangerupgårdsvej anlægges desuden en hævet flade, så hastigheden kommer ned ved fodgængerfeltet på Strandstræde. Der kommer også ny kabellagt vejbelysning. Af samme grund bliver vejbelysningen slukket på strækningen, mens arbejdet står på.

Anlægsarbejdet vil komme til at påvirke trafikken. Der vil blive opsat lysregulering for biltrafikken, da ét kørespor ad gangen på strækningen hele tiden vil være spærret. I krydset ved Hauge Møllevej/Slangerupgårdsvej vil det også kun være muligt at komme ind og ud af sidevejene i ét kørespor. Fodgængere og cyklister vil kunne passere igennem området, men skal følge den skiltning, som entreprenøren opsætter afhængig af, hvor der arbejdes.

De grundejere, som har overkørsler ud til Strandstræde og bliver berørt af anlægsarbejdet, får særskilt information fra kommunen eller entreprenøren. Et par steder vil det blive nødvendigt at regulere indkørsler mv., og det vil selvfølgelig ske med inddragelse af grundejerne undervejs i anlægsarbejdet.

Kortudsnit, der viser vejarbejdet på Strandstræde. Kort: Frederikssund Kommune.

Kortudsnit, der viser vejarbejdet på Strandstræde. Kort: Frederikssund Kommune.Kortudsnit, der viser vejarbejdet på Strandstræde.

Kort: Frederikssund Kommune.