Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
18. marts 2020

Flot opbakning fra sundhedsfaglige borgere

På mindre end et døgn har 40borgere med sundhedsfaglig baggrund sagt ja til, at de gerne vil hjælpe, hvis Frederikssund Kommune kommer til at mangle sundhedsfagligt personale.

I denne tid med Corona, hvor ingen helt ved, hvordan verden ser ud i morgen, er det vigtigt, at der sikres nok personale til at tage hånd om samfundets ældre og svage borgere. Derfor søgte Frederikssund Kommune den 17. marts borgere, der har en sundhedsfaglig baggrund og som har lyst til at hjælpe og give en hånd med, hvis det bliver nødvendigt.

Allerede kort tid efter begyndte tilmeldingerne at tikke ind og på mindre end et døgn havde de første 40 borgere tilkendegivet, at de gerne vil hjælpe.

- Det er en stor glæde at se, at så mange står klar til at give en hånd med i disse svære tider. Vi står i en helt ekstraordinær situation, og ingen af os ved, hvordan det kommer til at udvikle sig. Derfor er det vigtigt, at vi står sammen og hjælper hinanden, hvor vi bedst kan. Jeg vil gerne sige tak til alle dem, som allerede har meldt sig klar til at hjælpe, og til alle dem, der endnu ikke har fået det gjort, men kommer til at gøre det, siger borgmester John Schmidt Andersen.

Endnu ved ingen, om der bliver brug for nogle af de 40 borgeres hjælp. De kommer til at indgå i et nødberedskab, som Frederikssund Kommune kan tage fat i, hvis der bliver mangel på personale på ældre- og sundhedsområdet.

Hvis du har en sundhedsfaglig baggrund og har lyst til at hjælpe, så læs mere i nyheden ”Har du en sundhedsfaglig baggrund?

Ældre borger sammen med yngre borger der viser omsorg og støtte. Foto: Kenneth Jensen.Ældre borger sammen med yngre borger der viser omsorg og støtte.

Foto: Kenneth Jensen.