Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
20. marts 2020

Aktiviteter for børn og voksne online

I disse coronatider er almindelige fritidsaktiviteter lukket, og udover skolearbejdet og måske et besøg i supermarkedet er der ikke meget at tage sig til. Men bare rolig! Det har de nemlig tænkt på på Willumsens Museum, der nu tilbyder en online aktiviteter for både børn og voksne. Også biblioteket stiller online muligheder til rådighed, hvis man går og keder sig. 

Willumsens Museum

Billedskole to go

Fra fredag d. 20. marts kl. 10 tilbyder museet som noget helt nyt billedskole to go. Billedkunstner Mille Søndergaard, der underviser i billedskolen på Willumsens Museum, sender fra sit hjemmeværksted og vil på alle hverdage guide børn og deres forældre igennem en ny kreativ opgave. Alle opgaver er baseret på materialer, som de fleste allerede har i hjemmet.

Følg Mille tirsdag, torsdag og fredag kl. 10 på Willumsens Museums Facebook.

Tegn med Willumsen

Fra fredag d. 20. marts kan børn og voksne også tegne i Willumsens ånd. Alle hverdage lægger museet et nyt Willumsen-værk ud på Facebook med en tilhørende tegneopgave. Børn og voksne opfordres til at tage et foto af deres tegning og uploade det til deres egen instagramprofil under #hjemmebilledskole og #Willumsensmuseum.

Direktørens 5 min.

Fra mandag d. 23. marts kan brugerne følge museets direktør, Lisbeth Lund, på museets Facebook, hvor hun alle hverdage vil fortælle 5 min. om et nyt emne i Willumsens kunstneriske univers. Med kunstnerens alsidighed og produktivitet er der nok at dykke ned i: Willumsens arbejdsproces, hans ansættelse som kreativ leder på Bing & Grøndahl, hans vilde farvepalet og de kvinder han var gift og levede sammen med, som alle var kunstnere. Har brugerne ønsker til et emne eller et kunstværk, de gerne vil høre mere om, kan de sende forslag til direktøren på museets Facebook.

Biblioteket

På bibliotekets hjemmeside finder du blandt andet en hjemmeskole med links til god læsning inden for en række skolerelaterede emner.

Du kan sagtens ”snakke” med en bibliotekar, selv om bibliotket har lukket for personligt fremmøde. Du kan nemlig benytte den online betjening, der kan guide dig med tips og henvisninger til E-reolen Go, Filmstriben mv.

Du kan hele tiden holde dig opdateret om bibliotekets tilbud på bibliotekets hjemmeside.