Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
14. juli 2020

Pavilloner snart klar til at modtage børn

24 pavilloner er i disse dage ved at blive leveret til den tidligere Kølholm-afdeling af Specialskolen Kærholm, som havde til huse på Gyldensten i Marbæk. Skolen skal ombygges, så den senere kan åbne som børnehus, og indtil den er klar, skal pavillonerne sørge for tag over hovedet til de mange børn, der allerede er skrevet op til det nye børnehus.

En af de 24 pavilloner hejses på plads. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

Medarbejder i gang med at skubbe pavillon nummer fem på plads. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.En af de 24 pavilloner hejses på plads tirsdag formiddag.

Fra den 10. august 2020 kan de 20 børn, der indtil videre er skrevet op, begynde i det helt nye børnehus, der får navnet Børnehuset Gyldensten. I den første tid kan de se på, at den gamle skole bliver ombygget og gjort klar til at blive et børnehus. Det forventes, at ombygningen er færdig i løbet af sommeren 2021. Udover ombygningen af bygningerne skal der også etableres en alderssvarende legeplads.

Udsigt over lidt af byggerunden fra den 37 meter høje kran. De 24 pavilloner sættes op i tre grupper på henholdsvis fem, syv og 12 styk.

De 24 pavilloner bliver leveret tirsdag til torsdag i uge 29 og skal indeholde stuer til børnene, garderobe,, kontorer med mere. Når de er sat op skal de gøres klar til åbningen den 10. august.

Endnu en pavillon gøres klar til at blive hejst på plads med kranen. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

Endnu en pavillon er ved at være på plads. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.Der går cirka 30 minutter fra lastbilen ruller ind på pladsen på blokvognen, til den er pakket ud og løftet på plads med den store mobilkran.

Foto: Kenneth Jensen,
Frederikssund Kommune.