Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
2. juli 2020

Har du en fotograf gemt i maven?

Frederikssund Kommune skal tiltrække flere tilflyttere. Det er ambitionen hos Udvalget for By og Land, der i øjeblikket arbejder med at udvikle en bosætningsstrategi. Et af udvalgets initiativer er en fotokonkurrence, der skal vise, at Frederikssund Kommune bugner af smuk natur, spændende kultur og skønne steder. 

Borgernes perspektiv

Byrådet har besluttet, at børnefamilier og unge voksne i alderen 25-40 år skal være målgruppen for bosætningsstrategien. Og udgangspunktet for fotokonkurrencen er derfor, at billederne skal appellere til denne målgruppe.

- Vi vil gerne synliggøre de mange kvaliteter for børnefamilier og unge voksne, som Frederikssund Kommune har at byde på. Derfor inviterer vi nu alle, som har lyst, til at deltage i en fotokonkurrence, så vi kan få borgernes perspektiv på hvilke kvaliteter i kommunen, der er allerbedst. Jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvad der bliver sendt ind, siger formanden for Udvalget for By og Land, Hans Andersen (V). Han understreger at konkurrencen er åben for alle og dermed også for besøgende og turister.

Send dit bedste billede

Konkurrencen løber fra den 15. juli til den 15. august, og når du indsender et billede kan du samtidig fortælle en lille historie om billedet. Tanken er at bruge de indkomne billeder og historier til en webpublikation om, hvad borgerne bedst kan lide ved Frederikssund kommune.

Vinderen vil blive kåret den 25. august 2020, og præmien er en kurv med lokale varer.

Fra den 15. juli vil det være muligt at uploade billeder til konkurrencen via www.frederikssund.dk.

Regler for konkurrencen

Konkurrencereglerne er:

  • Billedet skal være taget et sted i Frederikssund Kommune.
  • Billedet skal være taget i 2019 eller 2020.
  • Billedet skal henvende sig til/appellere til målgruppen: Børnefamilier og unge voksne i alderen 25 – 40 år.
  • Du kan kun deltage med ét foto og én historie.
  • Billedet må ikke indeholde nøgenhed eller andet, der kan opfattes som krænkende.
  • Fotoet skal være i png- eller jpg-format.
  • Når billedet uploades, skal fotografen give samtykke til at billedet og historien må anvendes af Frederikssund Kommune uden yderligere vederlag, og at Frederikssund Kommune må dele det med tredjepart. Desuden skal der gives samtykke til at Frederikssund Kommune må beskære billedet efter behov.
  • Når billedet uploades, skal det oplyses, hvordan der skal krediteres ved brug af billedet.
  • Såfremt der optræder identificerbare personer på billedet, skal der foreligge samtykke fra personerne på billedet.
Margueritter i solskin. Foto: Frederikssund Kommune.

Gul okseøje i solskin er smukke, men nok ikke et vinderbillede i denne fotokonkurrence. Billedet skal nemlig appellere til målgruppen: Børnefamilier og unge voksne i alderen 25 – 40 år.

Foto: Frederikssund Kommune.