Frederikssund Kommunes logo
7. december 2020

Besøgsrestriktioner - hvor og hvilke

Den 1. december 2020 blev der indført besøgsrestriktioner på kommunens omsorgscentre og på Rehabiliteringsafdelingen. Dette skete efter et strakspåbud fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Alle omsorgscentre samt Rehabiliteringsafdelingen har derfor indrettet sig, så de kan overholde restriktionerne.

Retningslinjer og restriktioner kan ændre sig i takt med udviklingen af smitten i Frederikssund Kommune. Derfor er det en god idé at holde sig orienteret, inden man besøger et omsorgscenter eller Rehabiliteringsafdelingen.

For at du som borger kan få et overblik over, hvad restriktionerne betyder for dit besøg på et omsorgscenter, anbefales det at kigge på omsorgscentrenes egne hjemmesider, der holdes opdateret med de nyeste regler, retningslinjer og restriktioner:

Rehabiliteringsafdelingen

Rehabiliteringsafdelingen er ligeledes påbudt at indføre besøgsrestriktioner. Du kan altid ringe til Rehabiliteringsafdelingen og høre, hvad der er muligt. Telefonnummer: 47 35 02 73.

De indførte restriktioner pr. 1. december 2020 er som følgende:

  • Besøg kan ske i et dertil indrettet besøgsrum af én fast pårørende. Kontakt afdelingen på tlf.: 40 48 38 79 for at aftale tid.
  • Besøg i andre situationer end ovenstående skal foregå på uden­dørs arealer.
  • Ved kritisk syge borgere gælder særlige regler og besøget aftales individuelt med personalet.
  • Det er i orden at hente sin pårørende på Rehabiliteringsafdelingen til besøg uden for hospitalets matrikel. Dette kan ske efter aftale med personalet.

Ældre kvinde med rollator på en helt tom gang. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

Foto: Kenneth Jensen,
Frederikssund Kommune.