Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2019

18. november 2019Borgerne er trygge efter udskrivning fra sygehus

Ny undersøgelse fra Social- og Indenrigsministeriet viser, at Frederikssund kommunes arbejde med fremskudt visitation betyder, at borgerne føler sig trygge og er tilfredse med overgangen fra sygehus til kommune.
To hænder, der rækker ud efter hinanden. Foto: Colourbox.

18. november 2019Julemarked på Højagergaard

Kig forbi den 23. og 24. november 2019, begge dage fra kl,. 10-15. Her kan man købe egenproducerede julestjerner, juledekorationer nisser, keramikengle og meget andet.
VInterbillede af én af Højagergaards længer, indhyllet i sne.

15. november 2019På opdagelse i erhvervslivet

Mere end 150 elever har været på virksomhedsbesøg og lære mere om karriereveje og uddannelsesmuligheder, inden de selv skal vælge, hvilken ungdomsuddannelse de skal starte på efter folkeskolen.
En af grupperne, der havde besøgt Omsorgscentret Pedershave, havde bygget omsorgscentret og skrevet en masse fakta på sedler. Foto: Frederikssund Kommune.

15. november 2019Husk at rottesikre din bolig

Boligens faldstammeudluftning kan være et oplagt sted for rotter at få adgang til dit hus, hvis den ikke er sikret tilstrækkeligt.
Faldstammeudluftning på hustag. Foto: Frederikssund Kommune.

14. november 2019Nye regler for spørgetid ved byrådsmøder

Byrådet har vedtaget nye regler for spørgetiden, som afholdes før alle ordinære byrådsmøder. Den væsentligste ændring er, at spørgsmål skal indsendes skriftligt til administrationen senest otte dage før byrådsmødet.
Indgangen til rådhuset i Frederikssund.

13. november 2019Få inspiration til efterårets læsning

Mangler du inspiration til din næste læseoplevelse? Frederikssund Bibliotekerne står klar med masser af gode tips til din efterårslæsning, hvad enten du læser kærlighedsromaner, krimier eller faglitteratur.
Kvinde sidder udendørs blandt visne blade og læser i en bog.

11. november 2019God start for Aula i Frederikssund Kommune

Aula har nu været i brug på Frederikssund Kommunes folkeskoler i lidt mere end tre uger. Nogle skoler har allerede sagt helt farvel til Skoleintra, mens andre tager en blidere overgang til Aula. Men fælles for alle er, at Aula er kommet godt fra start.

8. november 2019Nye boliger på Fiomagrunden

Frederikssund Kommune har netop solgt Fiomagrunden midt i Frederikssund. Grunden skal bebygges med i alt 160 boliger til både unge, ældre og familier, og samtidig bevarer projektet flere af de historiske bygninger på grunden.
Nye boliger på Fiomagrunden. Illustration: Schmidt/Hammer/Lassen/Architects.

6. november 2019Budget 2020 er vedtaget

På Byrådets møde den 5. november 2019 kunne et enigt Byråd stemme for kommunens budget for det kommende år. Et budget, der tilfører 71 mio. kr. til velfærdsområderne samt rummer en række nye initiativer.
Regneark, kuglepen og lommeregner. Foto: Colourbox.