Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2019

3. december 2019Kom til fortryllende kinesisk nytårsshow

Mandag den 13. januar 2020 kan borgerne i Ballerup, Egedal og Frederikssund opleve et storslået og betagende kinesisk nytårsshow, når Bycirklen fejrer det kinesiske nytår.
Kinesiske artister i farverige kostumer hopper synkront op i luften.

2. december 2019Fokus på demens

De otte kommuner i Demensvenligt Nordsjælland arbejder med demens på tværs af kommuner, erhvervsliv og foreninger. På en tværkommunal konference delte de deres viden og resultater med hinanden.
100 personer samlet til konference om demens. Foto: Helsingør Kommune.

2. december 2019Ny lokal uddannelse godt i gang

Torsdag den 28. november 2019 blev den Forberedende Grunduddannelse (FGU) i Frederikssund og Skibby officielt indviet. De to lokale afdelinger er godt i gang med mere end 100 elever.
Reklame med skolens formål: Faglige kompetencer, personlig udvikling og sociale færdigheder  - Foto Kenneth Jensen.jpg

28. november 2019Unge elever vinder cykelpræmie

Det blev 0.B fra Trekløverskolen afdeling Falkenborg, der løb med gevinsten i årets skolestartskampagne. Nu skal eleverne lære endnu mere om sikker cykling.
En flok glade børn viser stolt deres vinderdiplom frem efter at de var blevet udtrukket som vindere i trafikkonkurrencen. Foto: Frederikssund Kommune, Christina Rosendahl Jensen.

27. november 2019Trafikken i Slangerup

I den kommende tid er der god grund til at være opmærksom i trafikken i Slangerup. Blandt andet lukkes Kongensgade for trafik den 1. december i forbindelse med tændingen af byens juletræ.
Kort over en del af Slangerup, hvor en træbro skal renoveres.

26. november 2019Juleweekend på Café Danner

I weekenden 30. november og 1. december er der åbent fra kl. 11 – 16 på Café Danner ved Jægerspris Slot. Caféen er julepyntet og klar med diverse julerier.
Café Danners berømte juletallerken med hjemmestegte sild i eddike, lakseterrine med indlæg af hellefisk og dild, sprængt andebryst med kålsalater og flere andre lækkerier. Foto: Frederikssund Kommune.

22. november 201919 nye pædagogstillinger slået op

Som den første kommune i Nordsjælland indfører Frederikssund Kommune normeringer fra 2020, der svarer til BUPLs anbefalinger. Derfor er der nu opslået 19 nye pædagogstillinger.
Børn leger udendørs. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

22. november 2019Den søde juletid banker på

... og med den også julemarkeder, juletræer der skal tændes og selvfølgelig julemad og -godter. Læs her hvordan kommunen juler december måned igang.
Juletræ i sne og aftenmørke på Torvet i Frederikssund. Foto: Kenneth Jensen.

21. november 2019”Småt brændbart” får nyt navn

Vi skal blive endnu bedre til at sortere vores affald, når vi afleverer det på genbrugspladsen. Derfor skifter containeren ”Småt brændbart” navn til ”Rest efter sortering”.
Genbrugslogo.