Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
11. oktober 2019

Det kan du lave i efterårsferien

I efterårsferien behøver man ikke kede sig. Der er nemlig masser af ting at tage sig til – især for børn og barnlige sjæle. Ud over at gå en tur til skov eller strand og nyde den dejlige natur, kan man også finde en række aktiviteter hos de mange kulturinstitutioner i Frederikssund Kommune.

En del af arrangementerne er gratis – andre koster entre, men fælles for dem er, at der er mulighed for en masse sjov og spændende aktiviteter for familierne. Nedenfor finder du link til forskellige oplevelser. God fornøjelse.

Bibliotekerne

På Bibliotekerne er der forskellige muligheder ugen igennem. Blandt andet minidag i Skibby eller dragedag i Vinge.

Selsø Slot

På Selsø Slot kan du blandt andet opleve det gamle køkken i fuld vigør og høre om, hvad man spiste for mange, mange år siden.

Jægerspris Slot

I Jægerspris kan du høre om Kongens og Grevindens liv på slottet eller tage på bogstavjagt i den smukke park.

Frederikssund Museum

Du kan smage på vikingemad, lave dit eget sværd eller lære at skrive dit navn med runer, når Frederikssund Museum holder vikingedage.

J.F. Willumsens Museum

Den 13. oktober er der familiesøndag på Willumsens Museum, hvor temaet er 3D-billeder. Læs mere om kommende arrangementer på museets hjemmeside.

Hammergården

Den 13. oktober inviterer Fishing Zealand til at lære om fluefiskeri på Hammergården ved Skibby. Du kan også smage plankeørred og få en kop bålkaffe.

Elværket

Den 16. oktober arrangerer Elværket en udflugt til Ragnarok og Musicon i Roskilde. Læs mere og køb billetter på Elværkets hjemmeside.

Fjordlandet

Du kan også kigge på Fjordlandets guide til aktiviteter i den kommende tid i området omkring Roskilde Fjord.

Kultunaut

På Kultunauts hjemmeside er der også en oversigt over kommende arrangementer i Frederikssund Kommune.