Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
10. oktober 2019

8. klasser vandt præmier

Det var to meget overraskede 8. klasser, der torsdag den 10. oktober fik besøg af formanden for Uddannelsesudvalget, Morten Skovgaard og repræsentanter for Frederikssund Kommune og Frederikssund Erhverv. Men glæden var ikke til at tage fejl af, da det gik op for eleverne, hvad årsagen til besøget var.

Vindere i konkurrence

Da der for nylig blev afholdt Campus XL-dag kunne eleverne nemlig deltage i en konkurrence om at indsamle armbånd. Et besøg på en firmastand udløste et armbånd, og 8 D på Slangerup skole afd. Kingo havde samlet ikke færre end 447 armbånd. Det udløste en førstepræmie i konkurrencen: En tur i biografen for hele klassen. På andenpladsen kom 8. Y fra Trekløverskolen, afd. Marienlyst, som havde indsamlet i alt 421 armbånd. Dermed fik de andenpræmien, som var en tur på Burger King for hele klassen.

Campus XL-dagen

Campusdag XL er lavet for at give elever i grundskolen, elever på Campus Frederikssund og de lokale virksomheder en mulighed for at møde hinanden på en uformel måde. Flere end 100 uddannelsesretninger og mere end 30 lokale virksomheder stod den 13. september 2019 klar til at møde de mange unge 8. og 9. klasseelever samt elever, der allerede går på Campus Frederikssund, for at få en snak om uddannelse, praktikpladser, karrieremuligheder og meget mere.

Dagen er skabt i projektet FUEL, der arbejder for at få flere unge til at begynde på og gennemføre en erhvervsuddannelse. FUEL er et partnerskab mellem TEC, SOSU H, U/NORD, Frederikssund Erhverv og Frederikssund Kommune.

8 D på Slangerup Skole, afd. Kingo med deres lærer, Camilla Stuer Lauridsen.  Yderst til venstre ses formanden for Uddannelsesudvalget, Morten Skovgaard. Foto: Frederikssund Kommune.8 D på Slangerup Skole, afd. Kingo med deres lærer, Camilla Stuer Lauridsen. Yderst til venstre ses formanden for Uddannelsesudvalget, Morten Skovgaard.

8 Y på Trekløverskolen, afd. Marienlyst sammen med formanden for Uddannelsesudvalget, Morten Skovgaard. Foto: Frederikssund Kommune.8 Y på Trekløverskolen, afd. Marienlyst sammen med formanden for Uddannelsesudvalget, Morten Skovgaard.

Fotos: Frederikssund Kommune.