Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

31. oktober 2019Influenzavaccination 2019

Influenzasæsonen står for døren. Fra den 1. november er der atter tilbud om vaccination til borgere, der har særlig risiko for at blive alvorligt syge af influenza.
Efterår i Jægerspris slotspark. Foto Kenneth Jensen.

31. oktober 2019Nye kurser for foreninger

I november måned tilbyder Folkeoplysningsudvalget en række spændende kurser til foreningslivet i Frederikssund Kommune. Det er gratis at deltage.
Fodboldkamp på Kalvøen. En bold suser over mål mens målmanden kaster sig efter den. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

31. oktober 2019Ny kommunaldirektør udpeget

Det bliver den 58-årige Torben Kjærgaard, der bliver ny kommunaldirektør i Frederikssund Kommune. Det har Byrådet besluttet på sit møde den 30. oktober. Torben Kjærgaard har tidligere været kommunaldirektør i både Greve og Frederiksberg Kommuner.
Torben Kjærgaard.

28. oktober 2019Bredt budgetforlig styrker velfærden

Det er et samlet Byråd i Frederikssund Kommune, der står bag forliget om budget 2020. Et forlig, der blandt andet indebærer tilførsel af 71 mio. kr. til velfærdsområderne samt en række nye tiltag.
Hans Andersen (V), Ole Frimann Hansen (SF), Ole Søbæk (Kons.), Nederst fra venstre: Pelle Andersen-Harild (EL), Tina Tving Stauning (S), Inge Messerschmidt (DF), John Schmidt Andersen (V), Maria Katarina Nielsen (Rad.)Foto: Frederikssund Kommune.

25. oktober 2019Nordiske venskabsbyer på besøg

Frederikssund Kommune har været vært for de nordiske venskabsbyer, og i de cirka to døgn de tre andre byer har været på besøg, er der blevet talt om frivillighed og hvordan man arbejder med frivillige i de fire forskellige byer.
Frederikssund modtog et birketræ fra Kumla, en af de fire nordiske venskabsbyer.

22. oktober 2019Spar energi i dit fritidshus

Frederikssund Kommune inviterer nu fritidshusejere til en informationsaften, hvor du får gode råd til at nedbringe energiforbruget i dit fritidshus.
Eltransformer og vindmøller. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

14. oktober 2019Fritidsjob til unge på omsorgscentrene

Velfærdsudvalget har taget initiativ til et nyt tiltag i Frederikssund Kommune. Der er efter sommerferien ansat fire unge i alderen 14 til 16 år til fritidsjob på omsorgscentrene.

11. oktober 2019Det kan du lave i efterårsferien

I Frederikssund Kommune er der masser af ting at foretage sig i efterårsferien. Vi har samlet inspiration til dig her.
Kom til Minidag i Skibby. Else Marie Kristensen og minigrisen Øffesen. Foto: Frederikssund Bibliotekerne.