Frederikssund Kommunes logo
28. november 2019

Unge elever vinder cykelpræmie

Skolestartskampagnen ”Børn på vej” er blandt andet lig med skilte langs vejene, der skal minde bilister om at tage hensyn til de mange børn, der cykler i skole. Men kampagnen indeholder også undervisningsmateriale rettet mod skoleeleverne. Således har elever i alle 0. klasser Frederikssund Kommunes skoler haft mulighed for at arbejde med ”Min trafikbog”, siden de begyndte i skolen efter sommerferien.

Og eleverne i 0. B på Trekløverskolen afdeling Falkenborg har været både dygtige og heldige. De blev nemlig udtrukket som vindere blandt de indsendte besvarelser af opgaverne i ”Min trafikbog”.

Vinder mere læring

Præmien er en workshop om cykelleg med rytmikpædagog Grethe Møller Andersen. Cykelleg handler først og fremmest om at lege og have det sjovt, men gør samtidig børn sikrere på cyklen. Derfor skal børnene – formentlig til foråret - ud og træne noget af alt det, som de har arbejdet med i trafikbogen.

En flok glade børn viser stolt deres vinderdiplom frem efter at de var blevet udtrukket som vindere i trafikkonkurrencen. Foto: Frederikssund Kommune, Christina Rosendahl Jensen.En flok glade børn i 0. B på Trekløverskolen afdeling Falkenborg viser stolt deres vinderdiplom frem efter at de var blevet udtrukket som vindere i trafikkonkurrencen. Foto: Frederikssund Kommune, Christina Rosendahl Jensen.