Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for november 2019

28. november 2019Unge elever vinder cykelpræmie

Det blev 0.B fra Trekløverskolen afdeling Falkenborg, der løb med gevinsten i årets skolestartskampagne. Nu skal eleverne lære endnu mere om sikker cykling.
En flok glade børn viser stolt deres vinderdiplom frem efter at de var blevet udtrukket som vindere i trafikkonkurrencen. Foto: Frederikssund Kommune, Christina Rosendahl Jensen.

27. november 2019Trafikken i Slangerup

I den kommende tid er der god grund til at være opmærksom i trafikken i Slangerup. Blandt andet lukkes Kongensgade for trafik den 1. december i forbindelse med tændingen af byens juletræ.
Kort over en del af Slangerup, hvor en træbro skal renoveres.

26. november 2019Juleweekend på Café Danner

I weekenden 30. november og 1. december er der åbent fra kl. 11 – 16 på Café Danner ved Jægerspris Slot. Caféen er julepyntet og klar med diverse julerier.
Café Danners berømte juletallerken med hjemmestegte sild i eddike, lakseterrine med indlæg af hellefisk og dild, sprængt andebryst med kålsalater og flere andre lækkerier. Foto: Frederikssund Kommune.

22. november 201919 nye pædagogstillinger slået op

Som den første kommune i Nordsjælland indfører Frederikssund Kommune normeringer fra 2020, der svarer til BUPLs anbefalinger. Derfor er der nu opslået 19 nye pædagogstillinger.
Børn leger udendørs. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

22. november 2019Den søde juletid banker på

... og med den også julemarkeder, juletræer der skal tændes og selvfølgelig julemad og -godter. Læs her hvordan kommunen juler december måned igang.
Juletræ i sne og aftenmørke på Torvet i Frederikssund. Foto: Kenneth Jensen.

21. november 2019”Småt brændbart” får nyt navn

Vi skal blive endnu bedre til at sortere vores affald, når vi afleverer det på genbrugspladsen. Derfor skifter containeren ”Småt brændbart” navn til ”Rest efter sortering”.
Genbrugslogo.

18. november 2019Borgerne er trygge efter udskrivning fra sygehus

Ny undersøgelse fra Social- og Indenrigsministeriet viser, at Frederikssund kommunes arbejde med fremskudt visitation betyder, at borgerne føler sig trygge og er tilfredse med overgangen fra sygehus til kommune.
To hænder, der rækker ud efter hinanden. Foto: Colourbox.

18. november 2019Julemarked på Højagergaard

Kig forbi den 23. og 24. november 2019, begge dage fra kl,. 10-15. Her kan man købe egenproducerede julestjerner, juledekorationer nisser, keramikengle og meget andet.
VInterbillede af én af Højagergaards længer, indhyllet i sne.

15. november 2019På opdagelse i erhvervslivet

Mere end 150 elever har været på virksomhedsbesøg og lære mere om karriereveje og uddannelsesmuligheder, inden de selv skal vælge, hvilken ungdomsuddannelse de skal starte på efter folkeskolen.
En af grupperne, der havde besøgt Omsorgscentret Pedershave, havde bygget omsorgscentret og skrevet en masse fakta på sedler. Foto: Frederikssund Kommune.