Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo
25. marts 2019

Forebyggelse for ældre

Tjek din e-boks eller din fysiske postkasse. Måske bliver du inviteret til en eftermiddag med temaet ”Forebyggelse for ældre”. Invitationen sendt til borgere, der er fyldt 75 år inden for de sidste måneder og til borgere, der er 80 år og der over.

God grund til at deltage

Sundhedsfaglige medarbejdere fra Kommunen fortæller om, hvad du selv kan gøre for at bevare det gode ældreliv. Kommunen byder på kaffe, the og småkager.

Du kan vælge imellem fire arrangementer. De foregår på nogle af Kommunens brugerstyrede aktivitetscentre. Vores værter vil fortælle om de tilbud der er, og efter arrangementet er der rundvisning på centeret.

Du kan vælge imellem to dage:

  • Mandag den 1. april kl. 13.30 – 16.00 i Aktivitetshuset Kongshøj, Kannikestræde 2 C, 3550 Slangerup.
  • Torsdag den 4. april på De Tre Ege, Parkvej 2, 3630 Jægerspris.

Arrangementet ”Forebyggelse for ældre” afholdes otte gange om året. Det er et alternativ til et forebyggende hjemmebesøg.

Kontakt os, hvis du har brug for et forebyggende hjemmebesøg

Hvis du ønsker et forebyggende hjemmebesøg i stedet for at deltage i arrangementet, skal du ringe på 47 35 17 51 tirsdag og torsdag kl. 8.00 – 9.00. Besøget varer en time, og det er en sygeplejerske, der kommer hjem til dig og taler med dig om din trivsel og sundhed.

Tilbuddene omfatter ikke borgere, der modtager både personlig og praktisk hjælp, eller som bor i plejebolig.

Fra arrangementet forebyggelse for ældre på Tolleruphøj oktober 2018. Terapeuten holder oplæg. Foto E. Zangenberg.

Fra arrangementet forebyggelse for ældre på Tolleruphøj oktober 2018. Terapeuten fortæller om betydningen af fysisk aktivitet. Foto Erik Zangenberg.