Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
19. marts 2019

Ny chef for Job og Borgercenter i Frederikssund Kommune

Det er den 42-årige Peter Olsen, der bliver ny chef for Job og Borgercenter i Frederikssund Kommune. Han kommer fra samme stilling i Gribskov Kommune.

Peter Olsen kommer fra en chefstilling i Gribskov Kommunes Center for Borgerservice og Beskæftigelse, og har været i forskellige chefstillinger indenfor området i Gribskov siden 2011. Han har tidligere været områdeleder i Helsingør Kommunes Jobcenter.

- Jeg glæder mig til at byde Peter Olsen velkommen, og det er en stor gevinst for Frederikssund Kommune at få en chef med så solid erfaring inden for beskæftigelsesområdet, samarbejdet med virksomhederne og i udviklingen af Borgerservice. Peter har et stort drive til at gøre en forskel sammen med ledere og medarbejdere, og fortsætte den gode udvikling som Job- og borgercentret er i. Jeg har også store forventninger til at Peter med sin erfaring og ledelsesstil kan bidrage til en yderligere forstærkning af den tværgående opgaveløsning siger Helle Hagemann Olsen, der er direktør for Velfærd, Arbejdsmarked og Sundhed.

Peter Olsen er uddannet jurist i 2005 og har siden da gennemført en række kurser og videreuddannelse, bl.a. en Master i Public Administration. Gennem de seneste 12 år har han blandt meget andet arbejdet med større organisationsudviklingsprojekter, udvikling af økonomistyring og etablering af nye enheder samt tværgående indsatser. Hans omfattende erfaring med opgaver inden for planlægning, myndighed, drift, økonomistyring, organisationsudvikling samt betjening af det politiske niveau var også baggrunden for at han blev udpeget af Ledelseskommissionen til at få lavet et lederportræt som eksempel på god og dygtig offentlig ledelse.

Peter Olsens opgave bliver blandt andet at medvirke til at realisere de politiske ambitioner på området og Frederikssund Kommunes visioner om at styrke det tværgående samarbejde og fortsætte udviklingen af både beskæftigelsesindsatsen og det gode samarbejde med erhvervslivet. Og han ser frem til at komme i gang med arbejdet:

- I Frederikssund Kommune er der en ny fjordforbindelse på vej, som vil skabe bedre forbindelser for borgerne i Hornsherred, en ny motorvejsforbindelse og samtidig får kommunen en station i Vinge. Det gør Frederikssund Kommune til en attraktiv bosætningskommune og lover godt for beskæftigelsen, erhvervslivet og den øvrige udvikling i kommunen. Det glæder jeg mig til at blive en del af og samarbejde om. Frederikssund Kommune er min hjemkommune, så jeg har fulgt kommunens udvikling fra sidelinjen. Nu får jeg muligheden for at gøre en forskel i den kommune, hvor jeg bor, og jeg er derfor både stolt og glad over, at jeg i samarbejde med ledere og medarbejdere i centeret og de øvrige centre i Frederikssund Kommune, kan bidrage til den fortsatte udvikling, siger Peter Olsen.

Den nye centerchef tiltræder sin stilling i Frederikssund Kommune den 1. maj 2019 og skal, i samspil med direktøren, stå for den overordnede og strategiske ledelse af Job og Borgercenteret.

Peter Olsen - chef for Job og Borgercenter.Peter Olsen - ny chef for Job og Borgercenter i Frederikssund Kommune pr. 1. maj 2019.