Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
2. maj 2019

Broløb udsolgt på kort tid

Der var pres på systemet, da tilmeldingen til Kronprinsesse Marys Bro løbet åbnede onsdag middag. 12½ time senere var de 7.000 startnumre revet væk.

Der er udsigt til en unik løbeoplevelse til den officielle åbning af Kronprinsesse Marys Bro lørdag den 28. september. Og den enestående mulighed for at løbe på den nye bro over Roskilde Fjord valgte mange mennesker at gribe.  
 
De første 1000 løbere havde tilmeldt sig efter blot 11 minutter. Og efter en time var over halvdelen af billetterne solgt til Kronprinsesse Marys Bro løbet.  
 
De 7000 løbere, der fik sikret sig et startnummer, kan nu se frem til at mærke den nye asfalt og nyde den fantastiske udsigt fra broen, når de skal gå eller løbe One mile, 5 kilometer eller 10 kilometer, inden bilerne får lov at køre over et par dage senere.  

Deltagere fra nær og fjern

Langt de fleste deltagere til Kronprinsesse Marys Bro løbet kommer naturligvis fra Danmark. Men løbet har også tiltrukket sig opmærksomhed fra udlandet. Der er nemlig løbere fra Storbritannien, Tyskland, Sverige og Frankrig, der har meldt deres ankomst.  
 
Blandt deltagerne er foreninger, som deltager med flere end 100 løbere, virksomheder, som kommer i store grupper, familier, der tilmelder sig sammen og løbere fra hele Sjælland, der gerne vil løbe på Kronprinsesse Marys Bro.  

T-shirt og medalje til minde

Alle deltagere får en specialdesignet medalje og en løbe T-shirt til minde om oplevelsen og løbet i smukke omgivelser ved Roskilde Fjord.  
 
Broløbet er en del af den officielle åbning af Kronprinsesse Marys Bro.
  
Kronprinsesse Marys Bro løbet arrangeres af de lokale løbeklubber Out-Run Frederikssund og Fjordløberne.