Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
16. maj 2019

Ny procesplan for Kultur- og Havnebad

Hovedentreprisen for det nye Kultur- og Havnebad har været i udbud hos udvalgte entreprenører. Der er ikke kommet nogle brugbare bud og derfor annulleres licitationen, og Byrådet skal nu tage stilling til, om der skal nu laves en ny procesplan for Kultur- og Havnebadet.

Projektet har været udbudt i en samlet hovedentreprise. Da der ikke er kommet nogle bud, der opfyldte de opstillede krav, bliver licitationen annulleret. Derfor anbefaler totalrådgiveren Christensen og Co. til Frederikssund Kommune, at der gennemføres en ny markedsdialog med henblik på at lave et nyt udbud.

Fritids- og Kulturudvalget skal på et ekstraordinært møde den 22. maj tage stilling til, om de vil anbefale over for Økonomiudvalget og Byrådet, at der igangsættes en proces med henblik på et nyt udbud af Kultur- og Havnebadet.

- At vi er nødt til at annullere licitationen er både drøn ærgerligt og rigtig træls. Vi vil i udvalget naturligvis følge meget tæt op på, hvorfor det ikke er lykkedes at få bud ind. Kultur- og Havnebadet er udtænkt af stærke frivillige kræfter fra Frederikssund Ny Initiativråd (FNI), som har arbejdet utrætteligt for, at det her projekt skal blive til noget, og som tillige har formået at skaffe støtte fra både A.P. Møller Fonden og fra Friluftsrådet. FNI har gjort et rigtig godt arbejde. Alene af den grund, men også fordi både udvalg og byråd støtter tanken om et Kultur- og Havnebad er det naturligvis vigtigt, at vi får lavet en god proces, der sikrer at vi får relevante bud ind, så vi hurtigst muligt kan få opført vores Kultur- og Havnebad, siger Jesper Wittenburg, formand for Fritids- og Kulturudvalget.