Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
8. maj 2019

Folketingsvalg den 5. juni 2019

Der er udskrevet valg til Folketinget til afholdelse på Grundlovsdag den 5. juni. Du kan naturligvis vente med at stemme til selve dagen, men der er rig mulighed for at få det klaret forinden, så du slipper for at stå i kø på valgdagen. 

Brevstem fra den 15. maj

Allerede fra onsdag den 15. maj kan du afgive brevstemme i Borgercenteret på Torvet 2 i Frederikssund i den betjente åbningstid samt på kommunens biblioteker i den betjente åbningstid. Du kan brevstemme helt frem til den 1. juni (på bibliotekerne dog kun til den 31. maj).

Frederikssund Kommunes hjemmeside vedr. folketingsvalget kan du læse mere om hvordan du brevstemmer, se åbningstider, oversigt over valgsteder mm.

Et nyt valgted

Ved seneste valg – kommunalvalget i 2017 – var der seks afstemningssteder i Frederikssund Kommune. Det er der fortsat. Dog skal vælgere i Jægerspris være opmærksomme på, at Møllegårdshallen på Møllevej 90 er under renovering på grund af en vandskade. Derfor foregår afstemningerne til både EU-valget den 26. maj samt til folketingsvalget den 5. juni i hallen på Jægerspris Skole, Møllevej 100.