Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
2. maj 2019

Åbent for tilmelding til musikskolen

Nu er der åbnet for tilmelding til Frederikssund Musikskoles nye sæson. Musikskolen tilbyder undervisning  i violin, cello, klarinet, guitar, klaver, slagtøj, sang, fløjte, trompet, kontrabas mm. Computer-musikproduktion, Singer-Song Writing, Kor, Legestue for forældre og børn. Bands og orkestre for alle niveauer.

I Musikskolen er der plads til fantasi og tid til fordybelse. Sammenspil giver fællesskab og der skabes venskaber for livet, når musikken spiller – ofte også på tværs af alder! Sammenspil er gratis for instrumentalelever.

Også for voksne

Musikskolens tilbud er for børn, unge og voksne.

Det er aldrig for sent at lære at spille et instrument, det er inspirerende – og godt for hovedet! Voksne over 26 kan benytte sig af Musikskolens tilbud ”Voksenkvarter”, der udbydes som instrumentalundervisning på alle instrumenter. Der er også sammenspil for voksne.

Information og tilmelding kan findes på Musikskolens hjemmeside  – eller ring på tlf. 47351244 og få råd, ideer og vejledning.

Tilmeldingsfristen er d. 27. maj.

Laura D, Singer-Song Writer til BANDNIGHT I ElværketLaura D, Singer-Song Writer til BANDNIGHT I Elværket. Foto: Sandvær/Price