Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

29. maj 2019Fakta om Vinges indbyggertal

Danmarks Radio har den 29. maj 2019 haft en omtale af byudviklingsprojektet Vinge. Her kommenterer borgmester John Schmidt Andersen DRs behandling af sagen.
Vinge byskilt. Foto: Frederikssund Kommune.

28. maj 20191500 elever har bygget bro

Elever fra hele kommunen har i det sidste års tid støbt brofundamenter, bropiller og brodæk til en modelbro, som onsdag formiddag blev samlet af 6.E fra Ådalens Skole.
Eleverne fra 6.E på Ådalens Skole har samlet modelbroen. Foto: Frederikssund Kommune, Mikala Schachtschabel Tordrup

26. maj 2019Valgstederne er åbne

Søndag den 26. maj er der valg til Europa-Parlamentet. Du kan stemme mellem kl. 9.00 og kl. 20.00.
Blyant sætter kryds på hvidt underlag. Foto: Colourbox.

24. maj 2019Nyt naturtilbud lavet af frivillige

I Nordmandsmosen i Skibby kan børn og voksne nu blive klogere på naturen. Det er de lokale spejdere, der har lavet et naturlæringsprojekt under titlen ”Spis din skov”.
Mobiltelefon scanner en QR kode. Foto: Frederikssund Kommune, Steven Rønnenkamp Holst.

24. maj 2019Elever fornyer Tour de Slangerup

Elever fra 7. klasse på Slangerup Skole har arbejdet sammen med Tour de Slangerup om at udvikle cykelløbet, så der kunne indsamles endnu flere penge til Børnecancerfonden.
Eleverne fra valgfagsholdet Innovation og Entreprenørskab er klar på cyklerne, så de kan hjælpe til under Tour de Slangerup. Foto: Frederikssund Kommune, Jens Fisker

22. maj 2019Hvis du mangler valgkort

- så frygt ikke. De er på vej med posten. Hvis du på valgdagen den 26. maj endnu ikke har modtaget dit valgkort, så læs her, hvad du skal gøre.

22. maj 2019Koncert i psykiatriens tegn

Den 12. juni inviterer “Bedre Psykiatri” i Frederikssund, Frederikssund Kommune og Frederikssund Kirke til koncert med duoen ”Me and Maria” i Frederikssund Kirke. En koncert med musik, der tænder lys i mørket.
Arrangørerne bag koncerten i psykiatriens tegn: “Bedre Psykiatri” i Frederikssund, ”Lær at tackle” fra Frederikssund Kommune og Frederikssund Kirke. Foto: Mynte Lagoni.

22. maj 2019Frederikssund i top på integration

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) har offentliggjort nøgletal for to- og trepartsaftalerne om integration, og her placerer Jobcenter Frederikssund sig på en flot 8. plads ud af landets 98 kommuner.

21. maj 2019Kloge hænder inspirerer skoleelever

Tirsdag og torsdag i uge 21 er en stor del af Frederikssund Kommunes elever fra 8. klasse på besøg hos lokale virksomheder. Her får de inspiration til, hvad de kan uddanne sig til efter folkeskolen. Besøgene er en del af Kloge Hænder, som afholdes over hele landet.
Smeden Dan viser hvordan man sørger for, at kobberstykket til lyseslukkeren ikke har skarpe kanter. Foto: Frederikssund Kommune, Mikala Schachtschabel Tordrup.