Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
12. juni 2019

Yderligere 3.000 billetter til broløb

Der er stor interesse for indvielsen af Kronprinsesse Marys Bro både fra lokale foreninger, folk der vil gå over broen og løbeentusiaster, der ikke fik et startnummer til broløbet. På grund af den enorme efterspørgsel har arrangørerne af Kronprinsesse Marys Bro Løbet arbejdet for at kunne åbne op for flere tilmeldinger, og det sker nu.

12 timer og 30 minutter. Så kort tid gik der, før alle 7.000 startnumre til Kronprinsesse Marys Bro Løbet blev revet væk, da de blev sat til salg den 1. maj.

Der var rigtig mange mennesker, der ikke fik en billet til det unikke broløb lørdag den 28. september. Efterspørgslen på startnumre er stor på Facebook, og virksomheder og foreninger kontakter fortsat arrangørerne for at høre, om der er mulighed for at få fingrene i de eftertragtede startnumre.

- Vi har oplevet en virkelig stor interesse fra løbeglade mennesker, som desværre ikke nåede at sikre sig billet i april. Så vi er rigtig glade for, at vi nu kan imødekomme dem ved at åbne op for salg af flere startnumre, siger Jan Skaaning fra Out-Run Frederikssund, som er én af to arrangerende løbeklubber.

De mange interesserede kan glæde sig til torsdag den 20. juni klokken 12. Her åbner salget af yderligere 3.000 billetter til Kronprinsesse Marys Bro Løbet.

Det bliver de sidste billetter, der bliver sat til salg. Så det gælder om at sidde klar ved tastaturet og åbne siden www.festoverfjorden.dk, hvor man kan tilmelde sig. Det er først-til-mølle-princippet, der gælder, og arrangørerne forventer, at det vil gå hurtigt med billetsalget.  

Unikt broløb og kæmpe folkefest

Åbningsarrangementet byder ud over broløbet også på en kæmpe folkefest med et væld af spændende aktiviteter. Mange klubber og foreninger har givet udtryk for, at de gerne vil være en del af dagen.

- Det er dejligt at opleve denne interesse for indvielsesarrangementet og mærke det store engagement. På nuværende tidspunkt er vi i dialog med over 60 foreninger og klubber, der gerne vil byde ind med aktiviteter og oplevelser til åbningseventen. Jeg kan godt love, at det bliver en kæmpe folkefest, siger borgmester i Frederikssund John Schmidt Andersen.

Med så mange aktører er der mange ting, som skal koordineres og planlægges. Det er vigtigt, at både dem, der er en del af planlægningen, men også dem der kommer på selve dagen, får en unik oplevelse og en dejlig dag.

- Vi har et stort fokus på, at alle får en god oplevelse uanset, om man skal løbe eller cykle, bare vil ud at gå på broen eller er blandt dem, som er en del af aktiviteterne. Alle, der dukker op til åbningseventen, skal have en dag ud over det sædvanlige. Vi arbejder lige nu på at få alle aktiviteterne ind i programmet, og vi er optaget af at sikre, at der er plads til de ekstra 3.000 deltagere i broløbet, uden at det går ud over de mange andre spændende kulturaktiviteter, som dagen vil byde på, siger projektchef Henrik Vincentsen fra Vejdirektoratet.

Da løbet skal have plads til 3.000 personer mere end først planlagt, betyder det ganske små ændringer i programmet.

One mile familieløbet udvides med en halv time, og starttiden for 5 km og for 10 km bliver udskudt en halv time.

Du kan se det opdaterede program på www.festoverfjorden.dk.

Kronprinsesse Marys Bro Løbet arrangeres af de lokale løbeklubber Fjordløberne og Out-Run Frederikssund i samarbejde med DGI Nordsjælland, Frederikssund Kommune og Fjordforbindelsen Frederikssund.

Løbere på sti med udsigt til den nye Kronprinsesse Marys Bro.