Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
27. juni 2019

Lukning af en del af Marbækvej

Udvidelse af Marbækvej på strækningen fra Ørnestens Vænge og frem til Fjordforbindelsen er i fuld gang. Og for at skabe arbejdsro og sikre forsvarlige arbejdsvilkår for entreprenøren, har Frederikssund Kommune besluttet at lukke Marbækvej på strækningen fra Ørnestens Vænge og frem til indkørslen til Marbækvej 49 fra mandag den 1. juli kl. 07.00 og til fredag den 26. juli kl. 15.00.

Marbækvej vil kun blive lukket for motorkøretøjer i den nævnte periode. Cyklister vil stadig kunne køre via Ørnestens Vænge og arbejdstracéet.

Omkørsler

Der vil blive etableret omkørsel via den kommende Fjordforbindelse fra Frederikssundsvej på de 2 sydligste motortrafikvejsspor til:

  • Marbækvej syd for Fjordforbindelsen.
  • Marbækvej 49 A, 49 B og 49 nord for Fjordforbindelsen.
  • Skallekrogen.
  • Kølholmvej.
  • Torøgelgårdssvej.

For ejendomme beliggende på Sanddalsvej vil der blive etableret omkørsel via Gyldenstens Vænge.

Ved kørsel fra Ølstykkesiden mod Marbækvej skal der vendes i rundkørslen ved Strandvangen/Frederikssundsvej/Haldor Topsøe Park. Ved kørsel mod Frederikssundsiden fra Marbækvej skal der vendes på St. Rørbækvej.

Der skiltes med at beboerkørsel er tilladt til ejendomme på ovennævnte veje.

Marbækvejs udvidelse forventes afsluttet ved udgangen af juli måned.

Den sydligste del af Marbæksvej lukkes i det meste af juli 2019. Foto: Frederikssund Kommune, Steven Rønnenkamp Holst.Den sydligste del af Marbæksvej lukkes i det meste af juli 2019. Foto: Frederikssund Kommune, Steven Rønnenkamp Holst.