Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
11. juni 2019

Hvem fortjener årets Kulturpris?

- Der sker rigtig meget i Frederikssund – og det kan vi takke de mange frivillige, kulturelle ildsjæle i vores kommune for. Derfor prioriterer vi den årlige uddeling af Kulturprisen og den anerkendelse, der ligger heri, siger formand for Fritids- og Kulturudvalget, Jesper Wittenburg.

Med prisen følger en plakette placeret foran Langes Magasin med navn og titel indgraveret, æren og anerkendelsen samt en check på 15.000 kr.

Det er borgere, som høster frugterne af de frivillige ildsjæles arbejde, der indstiller kandidater til årets kulturpris. Kandidater kan være både en gruppe, en forening, en institution, en enkeltperson eller kulturelle miljøer. Indstillingen sker via en formular på kommunes hjemmeside, hvor kriterierne for udvælgelse af en vinder også findes.

Læs mere og indstil en kandidat her.

Det er muligt at indstille kandidater i perioden 11. juni – 5. august.

Fritidsudvalget træffer beslutning om en vinder den 15. august.

Prisoverrækkelsen finder sted den 19. september kl. 16.30-17.30.

Pladsen foran Langes Magasin med inskriptionerne for tidligere års modtagere af kulturprisen. Foto: Frederikssund Kommune.Pladsen foran Langes Magasin med inskriptionerne for tidligere års modtagere af kulturprisen. Foto: Frederikssund Kommune.