Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
17. juni 2019

Børnehuset Savannen er taget i brug

Der er både glade børn og voksne i Børnehuset Savannen. De er nemlig nu flyttet ind i det nye hus og har mandag den 17. juni deres første dag i de nye omgivelser.

Det nye børnehus i Skibby står nu færdig, kun lidt over et år efter at det første spadestik blev taget. Dengang var husets kommende beboere med og satte skovle og spader i jorden. Nu er det den nye fine sandkasse, skovlene sættes i, mens børnene løber rundt og nyder det flotte solskin og de lækre udearealer.

Indendørs bærer det præg af, at de tre børnehuse Nordstjernen, Skibbyssen og Skolevejen lige er flyttet ind, og der står derfor flyttekasser rundt omkring i alle rummene. Men det tager alle med ro, for der skal nok blive pakket ud og alt vil finde sin rette plads.

Børnene har taget godt imod de nye rammer, og selvom der stadig er flytterod og huset er omgivet af hegn, fordi håndværkerne stadig arbejder på udearealerne, så leger børnene glade både indenfor og udenfor i legehuse, sandkasse og på græsset.

Til august vil Børnehuset Savannen blive officielt indviet.

Børn leger i sandkasse ved det nye børnehus i Skibby.Sandkassen er et hit hos børnene.

Leg i sandkasse og på græsset rundt om Børnehuset Savannen.Det gode vejr var perfekt at være ude i, når man lige er flyttet ind i et nyt børnehus med lækre udearealer.

To børn kigger på håndværkere, der arbejder.Håndværkere arbejder stadig på at gøre udearealerne rundt om Børnehuset Savannen færdige, og det kan være spændende at kigge på, når man er en dreng i børnehave.

Børnehuset Savannen er beklædt med tre og har store vinduespartier.Børnehuset Savannen er beklædt med tre og har store vinduespartier.

Stort vinduesparti med legetøj i bænken, der er integreret i vinduet.I de store vinduespartier er der indbygget bænke, som børnene kan sidde og lege på eller bare sidde og kigge lidt ud på naturen.

Foto: Frederikssund Kommune, Mikala Tordrup