Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

29. juni 2019267 studenter på vej ud i friheden

Så mange HHX-, EUX-, STX- og HF-studenter har Handelsgymnasiet Knord Frederikssund og Frederikssund Gymnasium udklækket fredag og lørdag i denne uge.
Studenterne letter på huen. Foto: Kenneth Jensen.

27. juni 2019Lukning af en del af Marbækvej

Fra den 1. juli og det meste af juli måned vil den sydligste del af Marbækvej – fra Ørnestens Vænge til Marbækvej 49 - blive lukket for motorkøretøjer.
Den sydligste del af Marbæksvej lukkes i det meste af juli 2019. Foto: Frederikssund Kommune, Steven Rønnenkamp Holst.

27. juni 2019Pulje til lokale anlægsprojekter

Nu kan borgerne i Frederikssund Kommune søge penge fra en kommunal pulje til udvikling af lokale anlægsprojekter. Der er afsat 500.000 kr til formålet i både 2019 og 2020.

25. juni 2019Kronprinsessen indvier Kronprinsesse Marys Bro

Danmarks nye bro, Kronprinsesse Marys Bro, over Roskilde Fjord indvies lørdag den 28. september. Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary vil forestå åbningen af broen, der bærer hendes navn.
Kronprinsesse Marys Bro. Foto: Kenneth Jensen.

24. juni 2019Borgermøde om Thorstedlund

Der indbydes til borgermøde om forslag til lokalplan 127 for en ny
boligbebyggelse på Thorstedlund.

23. juni 2019Heksene fløj over fjordlandet

Det var som om vejrguderne gerne ville råde bod på navnlig sidste års fuser med tørke og aflyste bål. Heksene kom i hvert fald godt afsted på en smuk og vindstille aften.
Sankthansbål i Kulhuse. Foto: Kenneth Jensen.

21. juni 2019M/F Columbus i smult vande

M/F Columbus er trods sine 72 år i topform, og godt i gang med årets sæson på overfarten fra Kulhuse til Sølager - måske med nye rekorder i sigte.
M/F Columbus sejler ud fra Kulhuse mod Sølager. Foto: Kenneth Jensen.

21. juni 2019Startpakke til frivillige skraldeopsamlere

Flere og flere borgere i Frederikssund Kommune er begyndt at samle skrald op i deres lokalområde for at holde naturen ren. Nu støtter kommunen op om det frivillige arbejde ved at tilbyde praktiske hjælpemidler til affaldsopsamlingen.
En vejvest, en tang, et par handsker og en rulle affaldssække. Det er indholdet af en startpakke til de frivillige affaldsopsamlere. Foto: Frederikssund Kommune.

20. juni 2019Udbud af vejanlæg i Vinge

Frederikssund Kommune har netop udbudt opgaven med anlæg af adgangsvejene til den kommende S-togsstation i Vinge.
Billedet viser de vejanlæg, der skal etableres frem mod sommeren 2020, og som skal forbinde Vinge Station med Frederikssundsvej (rute 211). Veje markeret med sort etableres af Vejdirektoratet. Veje markeret med rødt etableres af Frederikssund Kommune.