Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
1. januar 2019

Watertubes bliver i indpakningen

Med en forventet vandstand på maksimalt 126 centimeter over daglig vande ved Kignæs i Jægerspris, har krisestaben besluttet ikke at udlægge watertubes ved Kignæshallen og Smedeengen i Jægerspris. Der bliver således ikke brug for den watertube, som ellers tidligere på dagen var lagt klar. 

Watertuben ved Kignæs bliver i sin indpakning. Foto: Kenneth Jensen.Watertube ved Kignæs, som det ser ud til ikke kommer i brug alligevel.

Heller ikke andre steder i kommunen vil der blive brug for at udlægge watertubes, lyder vurderingen. Det forventes således fortsat ikke at vandstanden vil nå et niveau, der kræver forholdsregler ud over hvad der allerede er iværksat.

Læs mere om den tidligere iværksatte indsats.

2.000 sandsække er klar

Hvis man alligevel føler for at sikre sin ejendom, så ligger der nu 2.000 sandsække klar til fri afhentning hos Vej og Park på Smedetoften 4 i Frederikssund.

2.000 sandsække ligger klar hos Vej og Park på Smedetoften. Foto: Kenneth Jensen.2.000 sandsække ligger klar hos Vej og Park på Smedetoften. 

Situationen vurderes løbende

Stormen har langt fra toppet endnu tirsdag eftermiddag kl 16.30, og vandstanden stiger fortsat. Nogle steder topper den først mellem klokken 6 og 7 onsdag morgen, så beredskabet følger situationen tæt natten og morgenen igennem, og udsender nyt varsel her via kommunens hjemmeside, hvis der viser sig at være behov for at ændre på indsatsen.

Foto: Kenneth Jensen,
Frederikssund Kommune