Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
2. januar 2019

Info om Kronprins Frederiks Bro og Strandvej

Kronprins Frederiks Bro er fortsat farbar, men cyklister og gående opfordres til at benytte sydsiden af broen, da fortov og cykelsti på nordsiden er spærret af tang og sten fra fjorden. Pga. af kraftig vind og høj vandstand pisker der også vand ind over cykelsti, fortov og kørebanen, så alle opfordres til at vise hensyn, og passerer broen i lav fart.

Vandet slår ind over dæmningen ved Kronprins Frederiks Bro. Foto: Kenneth Jensen.jVandet slår ind over dæmningen ved Kronprins Frederiks Bro.

Lige nu opleves en række farlige situationer, hvor cyklister i konsekvens af blokeringen af cykelstien forsøger at krydse vejbanen lige efter broen på Jægersprissiden.

Farlig situation med krydsende cyklist på broen. Foto: Kenneth Jensen.Farlig situation med krydsende cyklist på broen. 

Strandvej midlertidigt spærret

I krydset J.F. Willumsensvej/Færgevej/Strandvej arbejder Novafos fortsat kl. 12.30 med at pumpe vand væk fra krydset og Strandvej. For at fjerne vandet har de sat en pumpe på og lagt en slange tværs over Strandvej for at komme af med vandet.

Novafos forventer at de er færdige inden længe, men indtil da kan man i stedet benytte Thorfinsvej eller Pilehaven/Klintevej for adgang til Strandvej.

Novafos arbejder ved Strandvej og broen. Foto: Kenneth Jensen.Novafos arbejder ved Strandvej og broen.

Vandstand fortsat faldende

Vandet er nu faldet til 112 cm, så når Novafos har afsluttet pumpearbejdet, så skulle det ikke blive et problem længere med vand i krydset.

Foto: Kenneth Jensen,
Frederikssund Kommune