Frederikssund Kommunes logo
17. januar 2019

Fejl på gadelys

Borgere i Slangerup og Skibby har i nogen tid været uden gadelys forskellige steder. Der er fortsat problemer og SEAS arbejder på at udbedre skader og fejl.

SEAS oplyser, at ved Kingoskolen i Slangerup samt ved Slangerup busstation er elskabe blevet sprængt i stykker nytårsaften. Det tager længere tid end ventet at få nye skabe og eltavler hjem. Derfor vil der gå lidt tid, inden lyset vender tilbage til disse områder.

I Skibby skyldes det manglende gadelys fejl på et par tændskabe – dels ved kirken og dels ved indkørslen til Netto. Fejlene er opstået i forbindelse med det kraftige blæsevejr i den senere tid. Under arbejdet med at udbedre fejlene kan man opleve, at gadelyset er tændt i dagtimerne.

Flere steder i Slagerup er elskabe som dette blevet sprængt i stykker nytårsaften. Det er årsagen til det manglende gadelys i området omkring Kingeskolen og busstationen i Slangerup. Foto: SEASFlere steder i Slangerup er elskabe som dette blevet sprængt i stykker nytårsaften. Det er årsagen til det manglende gadelys i området omkring Kingoskolen og busstationen i Slangerup. Foto: SEAS.