Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for januar 2019

31. januar 2019Frederikssund Kommune har fået ny værdighedspolitik

Byrådet vedtog i november 2018 en ny værdighedspolitik, som skal være med til at sikre, at alle borgere, unge som gamle, der har behov for hjælp, får den rette indsats og oplever en værdig støtte. Nu er det tid til, at politikken skal realiseres med hjælp fra borgerne.

28. januar 2019Skolepatruljer hædres

Mandag morgen fik skolepatruljen på Jægerspris Skole besøg af både politiet og Frederikssund Kommune med borgmesteren i spidsen. Formålet med besøget var at hædre de unge drenge og piger, der tager en tørn for at hjælpe deres kammerater sikkert i skole.
To elever fra Jægerspris Skole står skolepatrulje en mørk morgen i januar. Foto: Frederikssund Kommune, Steven Rønnenkamp Holst.

21. januar 2019Har du rotter?

Hvis du ser rotter på din ejendom, så skal du anmelde det til kommunen. En ny handlingsplan for bekæmpelse af rotter giver mulighed for også at få besøg af rottebekæmperen i weekender.
Rotte ved vindue. Foto: Frederikssund Kommune.

21. januar 2019Gør vores kvalitetsstandarder bedre

I Frederikssund Kommune har vi kvalitetsstandarder for plejeområdet og det specialiserede socialområde, som vi gerne vil gøre så brugervenlige som muligt. Vil du være med i processen?

18. januar 2019Vinterberedskab – sådan gør vi

Den første sne er faldet og DMI lover udsigt til en kold periode. Læs her om Frederikssund Kommunes vinterberedskab, og om hvad du selv har af forpligtelser, hvis du er grundejer.
Snedækket landskab med ryddet vej og cykelsti. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

17. januar 2019Rådgivningshuset åbner i Frederikssund

Den 1. februar 2019 åbner Frederikssund Kommunes nye Rådgivningshus. I Rådgivningshuset kan borgere med forskellige udfordringer få hurtig råd, vejledning og støtte.

17. januar 2019Fejl på gadelys

Der er fortsat fejl på gadelyset i Slangerup og Skibby. SEAS arbejder på at udbedre fejlene, som delvis skyldes hærværk.
Flere steder i Slagerup er elskabe som dette blevet sprængt i stykker nytårsaften. Det er årsagen til det manglende gadelys i området omkring Kingeskolen og busstationen i Slangerup. Foto: SEAS.

16. januar 2019Lær at tackle hverdagen som pårørende

Er du pårørende til et menneske med langvarig sygdom eller nedsat funktionsevne? Så er kurset ”Lær at tackle hverdagen som pårørende” måske noget for dig. Vi starter et nyt hold i februar 2019.
Lær at tackle hverdagen som pårørende. Foto Komiteen for sundhedsoplysning (615x375).jpg