Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo
1. februar 2019

Sjov i vinterferien 2019

Vinterferien er lige om hjørnet og det er ved at være tid til at finde ud af, hvad familien skal bruge ferien til. Heldigvis er der planlagt flere forskellige vinterferieaktiviteter rundt om i kommunen.

Her får du et overblik over nogle af de aktiviteter, som forskellige institutioner i Frederikssund Kommune byder på i uge 7.

Familiesøndag på Willumsens

Start vinterferien med et besøg på J.F. Willumsens Museum, når der er familiesøndag den 10. februar klokken 11 til 15. Find kreativiteten frem og vær med i aktiviteter for både store og små. Denne søndag er temaet collage-kroppe. Det er gratis for børn under 18 år, mens de voksne skal betale entre til museet for at deltage. Læs mere på museets hjemmeside

Brandbilen kommer

Er dine unger helt vilde med brandbiler, skal I tage et smut forbi Skibby Bibliotek mandag den 11. februar mellem klokken 10 og 14. Her kan I møde en brandmand, komme ind i en brandbil og opleve, hvordan en brandmand slukket en brand. Arrangementet er gratis.

Mord i besættelsestiden

Frederikssund Museum har en mordgåde, som hele familien kan være med til at løse. Vi er i februar 1946 og der er begået et mord i Frederikssund området, som politiet ikke har kunnet opklare. Ved indgangen udleverer kriminalkommissæren politirapporten og orienterer om sagen, og herefter er det jeres tur til at følge sporene og løse mordgåden.

Det hele foregår fra den 11. til den 15. februar klokken 10 til 14. Alle kan deltage, og det er gratis for børn mellem 0 og 17 år, mens det koster 50 kroner for voksne at deltage.

Ord- og billedværksted

Kulturhuset Rejsestalden i Jægerspris inviterer til ord- og billedværksted med workshopleder Mille Søndergaard. Hun inspirerer dig til at arbejde med små poetiske tekster og skabe dine egne billeder ud fra dem. Det foregår tirsdag den 12. februar klokken 10 til 13. Det er for børn mellem 9 og 13 år, det er gratis, men kræver tilmelding. Se mere på Rejsestaldens hjemmeside.

Kreativ vinterferie

Fra tirsdag den 12. til fredag den 15. februar byder J.F. Willumsens Museums indenfor til kreativt værksted for både børn og voksne. Værkstedet vil være bemandet af vores dygtige personale, og tema og materiale vil relatere til den nyåbnede udstilling "Willumsens Verden."

Det er gratis at deltage, når entreen til museet er betalt – og børn under 18 år har gratis entre. Se mere på museets hjemmeside

UNO turnering

På børnebiblioteket i Frederikssund er UNO spillet fundet frem, så alle der har lyst, kan få sig et spil UNO og en hyggelig stund. Det foregår onsdag den 13. februar klokken 10.30 til 12. Biblioteket anbefaler, at man er mellem 7 og 12 år, og det er gratis at deltage. Dog skal man tilmelde sig via bibliotekets hjemmeside eller på biblioteket.

Mal vilde vandmænd

På Jægerspris Bibliotek er der malerskole, når der skal males vandmandsakvareller – under kyndig vejledning, naturligvis. Det foregår torsdag den 14. februar klokken 10 til 12. Biblioteket anbefaler, at man er mellem 6 og 12 år, og det er gratis at deltage, men man skal tilmelde sig via bibliotekets hjemmeside eller på biblioteket.

Keramik workshop

Lav små figurer, smykker eller andet i ler og pynt med fine mønstre, når Slangerup Bibliotek åbner op for keramik workshop. Det hele laves i selvhærdende ler, som ikke skal i ovnen. Det sker fredag den 15. februar klokken 10 til 12, og det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt. Det kan ske på bibliotekets hjemmeside eller ved fremmøde på biblioteket.

Bogkoncert med Al Agami og Mute State

Fredag den 15. februar 2019 kan du opleve den navnkundige rapper Al Agami sammen med jazzmusiker og filmkomponist Mute State, når de gæster Kulturhuset Elværket kl. 20.00. Sammen har de to opfundet en koncert, der i bund og grund handler om læselyst og kærlighed til litteratur.

Billetter koster 75 kroner. Læs mere på Elværkets hjemmeside