Frederikssund Kommunes logo
7. februar 2019

Nyt rådgivningshus åbnet

Mandag den 1. februar åbnede telefonerne for første gang i det nye rådgivningshus på Kilde Alle 7 i Frederikssund. Torsdag den 7. februar var det så blevet tid til den officielle åbning med taler, flag og kage.

- Det er en stor glæde for udvalget at kunne åbne denne nye indgang til kommunen for de mennesker, der blandt andet oplever psykiske udfordringer, sagde formanden for Social- og Sundhedsudvalget, Susanne Bettina Jørgensen (A) i sin tale.

- Formålet er at tilbyde borgerne en hurtig afklaring, så problemstillinger kan forebygges, inden de vokser sig store, uden at tunge procedurer og lange ventetider kommer til at stå i vejen. Det handler om at hjælpe borgerne til selv at mestre de udfordringer, de har, og det er her et hold rigtig dygtige medarbejdere til, fastslog udvalgsformanden.

Herefter blev der råbt et trefoldigt hurra for Rådgivningshuset, og så var der lidt godt til ganen til de mange fremmødte.

Kom uden tidsbestilling

Det nye tilbud er lagt an sådan, at man – i husets åbningstid - kan henvende sig uden forudgående aftale. Går man direkte ind fra gaden vil man møde et hold på seks medarbejdere, der bemander Rådgivningshuset, og de kan hjælpe med mange ting inden for psykiske, fysiske eller sociale problemstillinger. Man kan blandt andet få hjælp til at få struktur på sin hverdag, få overblik over sin økonomi, få hjælp til at håndtere følelser eller få kontakt til frivillige foreninger mm. Borgere, der besøger rådgivningshuset er i øvrigt velkomne til at tage en pårørende med.

Du kan læse mere om, hvad Rådgivningshuet kan samt se åbningstider, telefontid mv. på vores hjemmeside.

Der er indgang til Rådgivningshuset i gården bag huset. Foto: Frederikssund Kommune, Steven Rønnenkamp Holst.Der er indgang til Rådgivningshuset i gården bag huset. Foto: Steven Rønnenkamp Holst, Frederikssund Kommune.