Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

28. februar 2019Marbækvej i Frederikssund skal udvides

På mødet onsdag den 27. februar besluttede Frederikssund Byråd at frigive en anlægsbevilling til udvidelse af Marbækvej i Frederikssund, så den er klar til den øgede trafik, når Fjordforbindelsen åbner. Arbejdet begynder i marts.
Den nuværende Marbækvej er alt for smal til at klare den kommende trafikmængde, når Fjordforbindelsen åbner. Foto: Frederikssund Kommune.

27. februar 2019Kom til workshop om bosætning

Udvalget for By og Land inviterer nu alle grundejerforeninger og bylaug til en workshop om fremtidens bosætning. Det foregår den 4. marts 2019.

26. februar 2019Mere end 300 til prisfest

Tirsdag den 26. februar 2019 uddelte Folkeoplysningsudvalget årets idræts-, leder- og fritidspriser og 87 anerkendelser ved den store årlige prisfest.
Mette Meltinis fra Frederikssund Golfklub fik Lederprisen. Foto: Kenneth Jensen.

22. februar 2019Leg og fredagshygge med mor og far

Den sidste fredag i hver måned kan børnene i Børnehuset Vandkunsten i Jægerspris tage mor og far ind i børnenes verden. Der er nemlig pop up-arrangement i børnehuset, hvor forældre og bedsteforældre er velkommen til en kop kaffe og leg med de små.
En dreng og hans far bygger et hus af duploklodser. Foto: Frederikssund Kommune, Mikala Schachtschabel Tordrup

22. februar 2019Flygtningekvinder tættere på arbejdsmarkedet

Et pilotprojet i Frederikssund Kommune har fået flygtningekvinder på barsel til at få øjnene op for dansk kultur, normer, værdier – og ikke mindst for arbejdsmarkedet. Efter et kommunalt undervisningsforløb har kvinderne nu selv dannet et privat netværk.
Syriske kvinder samlet til undervisning om et kaffebord. Foto: Frederikssund Kommune, Steven Rønnenkamp Holst.

20. februar 2019Musik udvikler børns færdigheder

Børnene i Frederikssund Nords ti børnehuse har i det sidste års tid haft musik som en særlig del af deres hverdag. Børnehusene har nemlig ansat en musikkonsulent, som spiller og leger med børnene.
Børn kigger på en voksen kvinde. De sidder alle på gulvet. Foto: Frederikssund Kommune, Mikala Schachtschabel Tordrup

8. februar 2019Elletræer fældes ved Lille Rørbæk

Færdes man i naturen ved Lille Rørbæk fredningen, vil man opleve, at entreprenørmaskiner er i gang med at rydde elletræer. Arbejdet udføres som led i plejeplanen for området.
Entreprenørmaskiner er i gang med at rydde elletræer på det fredede område. Privat foto.

8. februar 2019Trafikbestilling 2020 i høring

Hvert år skal Frederikssund Kommune bestille det kommende års busbetjening hos Movia. Teknisk Udvalg har besluttet at sende den kommende trafikbestilling i offentlig høring frem til den 28. februar 2019.
En bus holder ved stoppestedet. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.