Frederikssund Kommunes logo
3. december 2019

Kom til fortryllende kinesisk nytårsshow

Mandag den 13. januar 2020 kan borgerne i Ballerup, Egedal og Frederikssund opleve et storslået og betagende kinesisk nytårsshow, når Bycirklen fejrer det kinesiske nytår.

Borgerne i Ballerup, Egedal og Frederikssund får igen chancen for at starte det nye år med manér. Det sker, når en lang række dygtige og prisvindende kinesiske dansere, artister og akrobater går på scenen i Baltoppen LIVE i Ballerup til et betagende nytårsshow.

Showet finder sted mandag den 13. januar klokken 19.30, og det kommer til at ske i et væld af lys, farver, musik og akrobatik. Nytårsshowet er arrangeret af de tre kommuner i samarbejde med den kinesiske ambassade for at markere Bycirklens strategiske samarbejde med den kinesiske storby Wuxi. Samarbejdet med Wuxi har eksisteret i over ti år.

Før showet vil der være mulighed for at besøge stande, hvor kinesiske kunstnere vil demonstrere deres ædle kunsthåndværk. Et besøg her vil være med til at få publikum i den helt rigtige stemning op til showet.

Rift om billetter

Nytårsshowet finder sted mandag den 13. januar 2020 i Baltoppen LIVE, Baltorpvej 20, 2750 Ballerup. Fra tirsdag den 10. december klokken 10.00 er det muligt at bestille billetter på hjemmesiden billetto.dk. Billetterne koster 50 kr. pr. stk., og der plejer at være rift om pladserne.

Forestillingen begynder kl. 19.30, og fra kl. 17.30 er der mulighed for at besøge stande, hvor kinesiske kunstnere vil demonstrere deres ædle kunsthåndværk.

Kinesiske artister i farverige kostumer hopper synkront op i luften.