Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
8. april 2019

Bliv klogere på demens og teknologi

Frederikssund Kommunes demenskonsulenter, en musikterapeut og en velfærdsteknologikonsulent sætter fredag den 12. april fokus på demens og velfærdsteknologi ved et arrangement i Sillebroen i Frederikssund.

Hjælpemidler og teknologi kan hjælpe

Her vil du kunne se et udvalg af de hjælpemidler og teknologier, som vi kan bruge til at afhjælpe forskellige udfordringer, der kan opstå som følge af demens. Teknologierne kan også være yderst anvendelige til mennesker med andre kognitive udfordringer, som giver uro, stress, angst, søvnbesvær, struktureringsbesvær mv.

Der er også mulighed for at høre demenskonsulenterne fortælle om kommunens andre tilbud til borgere og pårørende samt få en generel snak om velfærdsteknologi med velfærdsteknologikonsulenten.

Du kan møde Frederikssund Kommunes konsulenter fredag den 12. april kl. 11 – 18 i Sillebroen (ved Müllers Guldsmedje) Hvis du er interesseret i at møde musikterapeuten, så skal du komme mellem kl. 11 og 13.

De tre kvinder, som er Frederikssund Kommunes demenskonsulenter og velfærdsteknologikonsulent. Foto: Frederikssund Kommune.De tre kvinder, som er Frederikssund Kommunes demenskonsulenter og velfærdsteknologikonsulent. Foto: Frederikssund Kommune.