Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2019

23. april 2021Græsslåning af vejrabatter

Som lodsejer langs kommunens veje har du mulighed for at anmode om slåning af rabatten helt til skel, hvis du har bestemte afgrøder på din jord.

29. december 2019Velkommen til 2020

Borgmester John Schmidt Andersen ser tilbage på 2019 og frem til 2020 i årets nytårshilsen.
Borgmester John Schmidt Andersen og Kronprinsesse Mary på Kronprinsesse Marys Bro. Foto: Frederikssund Kommune, Steven Rønnenkamp Holst.

20. december 2019Kan dit hjem være alene juleaften?

Opfyld et juleønske med det samme: Fortæl dine naboer, hvor du holder jul og tænk over, hvordan du selv sikrer dit hjem, inden du går hjemmefra. Så kan du bekymre dig mindre om ubudne gæster i julen.
Minestrimmel med ordene Politi - Passage kan medføre strafansvar. Foto: Rigspolitiet.

17. december 2019Sidste år med julelegat

129 borgere kan glæde sig over at modtage en udbetaling fra årets julelegat. Det bliver sidste gang, at julelegatet bliver uddelt.

16. december 2019Vigtigt at måle for Radon

Radon er en radioaktiv gasart, der siver op fra undergrunden og kan være sundhedsskadelig. Derfor er det en god ide, at få målt radonniveauet i sit hus.
Landskab, by og fjord. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

6. december 2019Vinge Boulevard tager form

Entreprenørfirmaet M.J. Eriksson er i fuld gang med at anlægge Vinge Boulevard, der skal binde Frederikssundsvej sammen med Vinge Station.
I den ene side af vejen lægges dræn, der skal føre regnvandet til et bassin i nærheden. Foto: Frederikssund Kommune, Steven Rønnenkamp Holst.

4. december 2019Borgernes viden afgørende for ny bosætningsstrategi

Udvalget for By og Land i Frederikssund Kommune har siden seneste kommunalvalg arbejdet med grundlaget for en bosætningsstrategi. Nu skal arbejdet præsenteres for Byrådet ved en midtvejskonference.
Udvalget for By og Land på besøg hos Kulhuse Kultur- og Medborgerhus. Foto Frederikssund Kommune. Foto: Frederikssund Kommune.

3. december 2019Ejegod vandt handicapprisen 2019

Det blev AKU-center Ejegod, der vandt årets handicappris for deres arbejde med at skabe den bedst mulige hverdag for borgere med funktionsnedsættelse.
Vinder af Handicapprisen 2019 - AKUcenter Ejegod. Med diplomet ses Lulu Duro flankeret af to af brugerne fra Ejegod, Charlotte og Maja. Yderst til højre ses borgmester John Schmidt Andersen..jpg