Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
18. september 2018

Hvem skal have Kulturpris 2018?

Nu kan du komme med indstillinger til, hvem der skal modtage årets kulturpris. Kulturprisen uddeles til en lokal borger eller forening, som gør en særlig indsats, der fortjener påskønnelse.

Det er 15. gang Kulturprisen uddeles, og i år sker det i et samarbejde mellem Frederikssund Kommune og tømrer- og snedkerfirmaet CHRIS KRISTENSEN A/S.

- Jeg er glad for, at vi igen i år kan uddele Kulturprisen, og at det lokale tømrer- og snedkerfirma CHRIS KRISTENSEN A/S har ønsket at indgå i et samarbejde med os, så vi også i år kan give vinderen en check på 15.000 kroner samt en graveret plade på stenene foran Langes Magasin, siger Jesper Wittenburg (A), formand for Fritids- og Kulturudvalget. Han tilføjer:

- Det er vigtigt for at os at hylde det fantastiske kulturliv, vi har i Frederikssund Kommune. Der er mange frivillige, der hver dag gør en stor forskel for børn og voksne, og de fortjener anerkendelse.

Indstilling af kandidater

Alle borgere i Frederikssund Kommune kan indstille kandidater til Kulturpris 2018 i perioden fra den 14. september til den 15. oktober. Du kan indstille både enkeltpersoner, grupper og foreninger, hvis du synes, de gør en helt særlig indsats der fortjener at blive belønnet.

Du kan indstille kandidaterne på www.frederikssund.dk/kulturpris.

Det er Fritids- og Kulturudvalget, der beslutter, hvem der skal modtage prisen. De ser på, om kandidaten har:

  • været med til at fremme eller synliggøre kulturelle aktiviteter i Frederikssund Kommune.
  • taget initiativer og virket som igangsætter på det kulturelle område.
  • udvist kulturelt mod eller nytænkning.
  • ydet en bemærkelsesværdig indsats indenfor kunst eller det almen kulturelle område.

Fritids- og Kulturudvalget afslører årets vinder fredag den 23. november klokken 15.00 i Sillebroen Shopping i Frederikssund.

Kulturprisen 2017 blev vundet af Kulhuse Kultur- og Medborgerhus.Kulturprisen 2017 blev vundet af Kulhuse Kultur- og Medborgerhus. Her ses den plade, der er sat ned i stenene ved Langes Magasin.